Ξέσπασμα Νταλάρα σε δημοσιογράφους: “Είναι ντροπή και γελοίο αυτό που κάνετε”

Διαβάζεται σε 2'
Ξέσπασμα Νταλάρα σε δημοσιογράφους: “Είναι ντροπή και γελοίο αυτό που κάνετε”
Yannis Margetousakis

Διαπιστώνοντας ότι δέχεται ερωτήσεις για την περιβόητη δήλωσή του περί… λουκάνικων, ο Γιώργος Νταλάρας απασφάλισε εναντίον των ρεπόρτερ.

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει να απαντήσει με τις ώρες σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις άσχετες με τη δουλειά του.

Ο Ελληνας ερμηνευτής το έδειξε αυτό όταν ρεπόρτερ τον περίμεναν έξω από το κτίριο ραδιοφωνικού σταθμού στην οποία είχε προσκληθεί να μιλήσει για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Με την έξοδό του οι ερωτήσεις για την περιβόητη δήλωσή του ότι είναι ντροπή τραγουδιστές να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα, γεγονός που τον ενόχλησε φανερά.

“Αυτό που κάνετε δεν είναι ωραίο. Εσάς δεν σας φαίνεται γελοίο;” τόνισε αρχικά ο Νταλάρας στους δημοσιογράφους οι οποίοι πάντως συνέχισαν να τον πολιορκούν.

“Οταν θα θελήσω θα απαντήσω. Εσείς ξέρετε γιατί είμαι σήμερα εδώ; Για τον Τσιτσάνη είμαι. Πείτε λοιπόν κάτι για τον Τσιτσάνη στις εκπομπές σας. Τα κανάλια σας εκμεταλλεύονται και δεν το καταλαβαίνετε”.

Οταν μία δημοσιογράφος του ανέφερε ότι κάνει απλά τη δουλειά της, ο Νταλάρας τόνισε το εξής: “Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Το σίδερο δεν κολλάει στη βράση παιδιά, δεν είναι αυτή δημοσιογραφία. Ο πατέρας σου ή ο θείος σου μπορεί να σου πει ότι αυτό που κάνεις είναι ντροπή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα