Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η… υπενθύμιση στη Μαρία Καβογιάννη για την πρεμιέρα του “Maestro”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα του "Maestro"
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα του "Maestro" Instagram@christopherpapakaliatis

Ένα συγκινητικό μήνυμα στη Μαρία Καβογιάννη έστειλε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εν αναμονή της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της σειράς “Maestro”.

Όλα έτοιμα είναι για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA, “Maestro” που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες.

Συντελεστές και τηλεοπτικό κοινό είναι έτοιμοι για τα νέα επεισόδια τα οποία μάς “ταξιδεύουν” και πάλι στο νησί των Παξών και τα καταγάλανα νερά τους, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους.

Με την ημερομηνία της πρεμιέρας να έχει ανακοινωθεί και επίοημα πια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έστειλε… υπενθύμιση στη Μαρία Καβογιάννη, καλώντας την στους Παξούς για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία, αλλά και να συνεχίσουν τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων πως ανυπομονεί να αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα και να συναντηθούν όλοι μαζί, ενώ αποκάλυψε πως όσο έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, έγραφε και το τελευταίο επεισόδιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Υπενθύμιση στη Μαρία.

Μαρια μου;;

Ήθελα απλά να σου πω το εξής:

Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου..Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί.

Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια.

Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί.

(Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώστου κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα)

Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα..Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!…

Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!!

Πολλά φιλιά.Τα λέμε σύντομα.

Υ.Γ.

Βαριέμαι να στο γράψω τώρα όλο αυτό και στα Αγγλικά. Πάτα μετάφραση.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα