Ζέτα Δούκα: Η ανάρτησή της με μαγιό και το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Ζέτα Δούκα: Η ανάρτησή της με μαγιό και το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες
Ζέτα Δούκα Instagram / @zetadouka

"Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια", γράφει η Ζέτα Δούκα στη νέα ανάρτησή της στο Instagram. Οι φωτογραφίες της από την Αστυπάλαια και το κείμενό της για την αποδοχή του εαυτού μας.

Στο πανέμορφο νησί της Αστυπάλαιας βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ζέτα Δούκα, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα για την αποδοχή του εαυτού μας με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό στη θάλασσα, τις οποίες τράβηξε η καλή της φίλη και συνάδελφος Μαρία Ναυπλιώτου, συνοδεύοντάς τις με ένα κείμενο που απευθύνεται στις γυναίκες και τις καλεί να αγαπήσουν το σώμα τους.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα στο Instagram:

“Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα.

Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις.

Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα.

Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί, όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια. Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά!

Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει.

Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα.

Είμαστε φίλες πια!

Κορίτσια μου, γυναίκες μου, πανέμορφες υπάρξεις μου όλες, ας προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.

Ό,τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ας το βελτιώσουμε χωρίς όμως να περιμένουμε μέσα από αυτό την αποδοχή των άλλων και κυρίως χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή μας…!

Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δε θα καταφέρουμε να αρέσουμε σε όλους, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να είμαστε.

Και πραγματικά δεν πειράζει, δεν είναι εκεί το νόημα.

Η ευτυχία είναι αλλού. Είναι στην καλοσύνη και την αγάπη των ανθρώπων που σκέφτονται όμορφα για τον άλλον και κάνουν καλές και χρήσιμες πράξεις για την κοινωνία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα