Αυτό που θέλουν οι άνδρες

default image

Τι προτιμούν οι άνδρες; Ποια ροζ βίντεο και ποια σημεία του γυναικείου σώματος τους ανάβουν; Έρευνα που βασίστηκε στις επισκέψεις τους σε σάιτ ενηλίκων δίνει τις απαντήσεις

Οι ιστορίες για το τι προτιμούν άντρες και γυναίκες σε σχέση με το σεξ έχουν χιλιοειπωθεί. Σύμφωνα με τον Γούντι Άλεν, στο σεξ όλα επιτρέπονται, αρκεί να τραβάς μια γραμμή στις κατσίκες.

Μια νέα έρευνα που στηρίχτηκε στις διαδικτυακές επισκέψεις σε σάιτ “ενηλίκων” βάζει τέλος σε κλασικές απορίες για το τι πραγματικά φαντασιώνονται οι άνδρες

Σύμφωνα με το βιβλίο “A Billion Wicked Thoughts” (“Ένα δισεκατομμύριο πονηρές σκέψεις”), του Αμερικανού Μάουρεν Κάλαχαν αυτά που πραγματικά επιθυμούν οι άνδρες είναι τα εξής:

*Οι στρέιτ άντρες απολαμβάνουν μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία βίντεο στα σάιτ “ενηλίκων” αφού τους αρέσει να βλέπουν ηλικιωμένες γυναίκες αλλά και… τρανσέξουαλ.

*Στρέιτ και οι γκέι άντρες έχουν σχεδόν τα ίδια γούστα αφού τα σημεία που κοιτάζουν σε ένα σώμα είναι τα εξής: γλουτοί, στήθος και πόδια.

*Οι άντρες προτιμούν τις πιο παχουλές γυναίκες από ότι τις αδύνατες ενώ πολλές φορές φαντασιώνονται αντρικά μόρια, κάτι που συνήθως γίνεται υποσυνείδητα.

*Ακόμη προτιμούν να βλέπουν ερασιτεχνικά ροζ βίντεο αφού θεωρούν τις αντιδράσεις των γυναικών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής “αληθινές”!

*Πολλοί άντρες έχουν φετίχ με τα πόδια των γυναικών ιδιαίτερα τα μικρά αφού υποσυνείδητα κάτι τέτοιο συνδέεται με τη γονιμότητα και την υψηλή παραγωγή οιστρογόνων.

*Η κυριαρχία και η υποταγή είναι δύο λέξεις αντίθετες που όμως είναι βασικές στην σεξουαλική συμπεριφορά τόσο των γυναικών όσο και των ομοφυλόφιλων αντρών.

Η υποταγή όμως είναι αυτή που φαίνεται να τους χαρακτηρίζει ιδιαιτέρως…

Τέλος, οι άντρες φαντασιώνονται πολύ περισσότερο το ομαδικό σεξ από ότι ο γυναικείος πληθυσμός, ενώ οι γυναίκες αγαπούν τα μυθιστορήματα αγάπης στα οποία το ερωτευμένο ζευγάρι είναι δύο… άντρες (και αυτό λόγω του “ διαφορετικά έντονου” συναισθήματος στο οποίο εστιάζουν).

Όλα αυτά είναι τα συμπεράσματα του εν λόγω βιβλίου και παρόλο που για κάποιους μερικά από αυτά φαίνονται “ακραία”, μάλλον τα περισσότερα ανταποκρίνονται στην “σεξουαλική” πραγματικότητα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα