Eurovision 2020: Τα τραγούδια που έγιναν viral – Ποια χώρα θα νικούσε

Eurovision 2020: Τα τραγούδια που έγιναν viral – Ποια χώρα θα νικούσε
Eurovision 2020 @youtube_EurovisionSongContest

Ποιοι ήταν οι συμμετέχοντες του δεύτερο ημιτελικού της Eurovision. Οι φαν θέλουν την Ισλανδία να στεφθεί νικήτρια παρά την ακύρωση του διαγωνισμού.

Παρά την ακύρωση του διαγωνισμού της Eurovision λόγω της εξάπλωσης του Covid-19, η EBU (Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) διοργάνωσε ένα show, “Europe shine a Light”, προς τιμήν των καλλιτεχνών που δεν διαγωνίστηκαν.

Το show περιλαμβάνει δυο “ημιτελικούς” και ένα “τελικό”, που γίνονται διαδικτυακά και κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Ο πρώτος ημιτελικός έγινε την Τρίτη (12/05) . Οι χώρες που πήραν μέρος στον ‘Α ημιτελικό ήταν οι εξής:

Λευκορωσία, Λιθουανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σκόπια, Αυστραλία, Ιρλανδία, Ρωσία, Νορβηγία, Κύπρος, Κροατία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρουμανία και Βέλγιο.

Ο Β’ ημιτελικός έγινε χθες, Πέμπτη (14/05) και συμμετείχαν οι χώρες:

Ελλάδα, Εσθονία, Αυστρία, Μολδαβία, Άγιος Μαρίνος, Τσεχία, Σερβία, Πολωνία, Ισλανδία, Σουηδία, Δανία, Αλβανία, Φιλανδία, Αρμενία, Πορτογαλία, Γεωργία, Γεωργία, Βουλγαρία και Λετονία.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο (16/05). Το πρόγραμμα θα παιχτεί ζωντανά στις 22:00 μέσα από της συχνότητας της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ. Δεν θα κηρυχθεί νικητής, αλλά θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις.

Για τους λάτρεις του διαγωνισμού πάντως, η ακύρωση του show λόγω του κορονοϊού είναι ένα πραγματικό χτύπημα. Ωστόσο, σύμφωνα με το metro.co.uk, παρόλο που ο πραγματικός διαγωνισμός δεν θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ τον Μάιο, οι οπαδοί έχουν ήδη στέψει τον νικητή.

Κατά τους οπαδούς, ο φετινός νικητής θα ήταν η Ισλανδία με το τραγούδι Think About Things. Οι Ισλανδοί μάλιστα, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι διότι πίστευαν στο τραγούδι τους και η χώρα δεν έχει στεφθεί ποτέ νικήτρια στο διαγωνισμό.

Το τραγούδι έχει γίνει ήδη viral με πάρα πολλούς χρήστες στο Tik Tok, να έχουν γυρίσει αστεία βιντεάκια στο σπίτι τους, όπου χορεύουν με τις οικογένειές τους το τραγούδι.

Ο φετινός διαγωνισμός πάντως είχε πολλά καλά τραγούδια, τα οποία έχουν γίνει viral. Το tik tok έχει γεμίσει με βίντεο ανθρώπων που χορεύουν το τραγούδι που τους άρεσε περισσότερο.

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί που αμφισβητούν την νίκη της Ισλανδίας, υποστηρίζοντας ότι η νικήτρια χώρα θα ήταν η Ρωσία αφού το τραγούδι της Uno, έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα views από όλα τα τραγούδια που έχουν πάει ποτέ στην Eurovision.Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει 94.488.222 προβολές στο YouTube.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα