Game of Thrones: Είναι αυτή η ημερομηνία για την έναρξη του 7ου κύκλου;

Game of Thrones: Είναι αυτή η ημερομηνία για την έναρξη του 7ου κύκλου;

H αναμονή για τον 7ο κύκλο της κορυφαίας σειράς των τελευταίων ετών είναι σχεδόν βασανιστική, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πλέον ξέρουμε πότε ακριβώς θα τελειώσει

Ένα λάθος ή έστω ένα διαφημιστικό κόλπο, απ’ εκείνα που ξέρει να κάνει τόσο καλά και, σχεδόν, διακριτικά το HBO αποκαλύπτει την πιθανή ημερομηνία έναρξης του Game of Thrones.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο IMBD η ημερομηνία έναρξης του νέου κύκλου επεισοδίων είναι η 25η Ιουνίου. Η δημοσίευση στην ιστοσελίδα περιγραφής ταινιών και σειρών κράτησε μερικές ώρες, αρκετές ωστόσο να γίνει αντιληπτή από τους θαυμαστές της σειράς που αποφάσισαν να κρατήσουν πειστήρια, πριν οι διαχειριστές αποφασίσουν να την κατεβάσουν.


Πάντως, το σίγουρο είναι ότι φέτος ο χειμώνας θα έρθει το καλοκαίρι.

O ρόλος του Σαμ

 

Εν τω μεταξύ τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Σαμ και τον ρόλο κλειδί που θα παίξει στη συνέχεια της σειράς.

Ο γλυκούλης και αγαθός Σαμ εξελίσσεται σ’ έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα για τη συνέχεια της σειράς, ιδιαίτερα εξαιτίας της επίσκεψής του στην  βιβλιοθήκη του Citadel.

Στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, φαίνεται ότι βρίσκουμε τον Σαμ εκεί που τον αφήσαμε, στην βιβλιοθήκη του Citadel να διαβάζει όσο περισσότερα βιβλία μπορεί. Η δίψα του όμως για μάθηση θα τον βάλει σε μπελάδες καθώς θα θελήσει να διαβάζει και βιβλία στα οποία δεν του επιτρέπεται η πρόσβαση. Έτσι θα έρθει σε σύγκρουση με τον maester Ebrose,  έναν νέο ρόλο που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα υποδυθεί o Jim Broadbent.

Η έκπληξη όμως έρχεται πολύ σύντομα, καθώς ένας παλιός μας γνώριμος θα επισκεφθεί το Citadel. O Jorah ακολουθώντας την εντολή της αγαπημένης του Daenerys, θα βρεθεί στο Citadel αναζητώντας βοήθεια από τους maesters για το πως να καταπολεμήσει την αρρώστια greyscale. O Σαμ θα προσφερθεί να τον βοηθήσει, θα συναντήσει όμως αρκετά εμπόδια.

 

Τελικά ένας άλλος maester θα αποκαλύψει στον Σαμ το μυστικό της θεραπείας και έτσι θα καταφέρει να θεραπευτεί ο Jorah και να γυρίσει πίσω στην βασίλισσα του από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σεζόν.

Ο Sam συνεχίζει να διαβάζει και να ψάχνει. Μαζί με την βοήθεια της Γκίλι ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό που έχει σχέση με τoν Τζον. Καθώς δεν έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, αποφασίζει να πάρει το μωρό και την Γκίλι και να πάνε στο Winterfell με την ελπίδα ότι εκεί θα βρει τα κομμάτια του παζλ που του λείπουν. Φθάνοντας στο Winterfell βρίσκει εκεί την Σάνσα, την Άρια και τον Μπραν.

ΠΗΓΗ: METRO, gameofthrones-grfans

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα