Η νέα δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

default image

Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου πλήθος κόσμου βρέθηκε στο PUBLIC στο ATHENS METRO MALL για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του νέου διπλού cd της ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ. Δείτε το official video από τη νέα δουλειά της ταλαντούχας Ελεωνόρας (Vid)

Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της πολύ επιτυχημένης συναυλίας που έδωσε η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» με καλεσμένους τους φίλους της ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ,  IMAM BAILDI και μόλις κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ στην ειδική τιμή των 9,90€, cd που ενθουσίασε και αγαπήθηκε από τη πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Ελεωνόρα να υπογράφει αυτόγραφα  και το καινούργιο της cd στον κόσμο που την περίμενε. Στη συνέχεια ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που είχε στηθεί έξω από το PUBLIC στο ισόγειο του ATHENS METRO MALL με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos – Emi  κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία ευχαρίστησε την Ελεωνόρα και όλους όσοι συμμετείχαν ή βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του album και ευχήθηκε καλή επιτυχία και σε αυτό το βήμα της Ελεωνόρας.

Αμέσως μετά, η Ελεωνόρα τραγούδησε unplugged, με τη βοήθεια του συνεργάτη της Ευριπίδη Ζεμενίδη στη κιθάρα, τραγούδια που περιλαμβάνονται στο live cd της – μεταξύ άλλων είπε το “ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ” του Νίκου Πορτοκάλογλου, το “ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΩ”  του Λάκη Παπαδόπουλου που είχε ερμηνεύσει πρώτη φορά η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη,  το καινούργιο “ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ” σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά κ.α.- για όλους όσους ήρθαν στο PUBLIC να την δουν από κοντά και να την ακούσουν ζωντανά. Και ήταν πάρα πολλοί αυτοί που ήρθαν!

Πολύ μεγάλη ανταπόκριση είχε το καινούργιο της τραγούδι “ΤΑ ΛΕΜΕ”, η διασκευή της ιταλικής επιτυχίας “ΒΑSTARDO” σε ελληνικούς στίχους της Σάννυς Μπαλτζή, που έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία και έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό και φανατικό κοινό!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο GAZOO με τον Θανάση Αλευρά και τη Σοφία Κουρτίδου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ως τις 7 Ιανουαρίου 2012.

Δείτε εδώ  το video clip του τραγουδιού “ΤΑ ΛΕΜΕ”:

ΕΛΕΩΝΟΡΑ  ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

“EIΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ…”

ΘΕΑΤΡΟ  ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΜΑΖΙ  ΤΗΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ:

ΝΑΤΑΣΑ  ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ,

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, IMAM BAILDI

ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ CD

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 9,90€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα