Josephine Gillan: Πώς το Game of Thrones με έσωσε από την πορνεία

default image

Η νεαρή Josephine Gillan εξηγεί πώς το Game of Thrones την έσωσε από την πορνεία και τη βιομηχανία του έρωτα, δίνοντας την τον ρόλο της... εκδιδόμενης (Vid - NSFW)

Η βρετανίδα Josephine Gillan είναι η κοκκινομάλλα ηθοποιός που υποδύθηκε την Marei, μια από τις ιερόδουλες που έχουν περάσει από το Game of Thrones.

Όπως λέει η ίδια στην Daily Mail, η σειρά που βρίσκεται στα μισά της έκτης σεζόν, την “έσωσε” από την πορνεία και τη βιομηχανία του έρωτα, μιας και της έδωσε την ευκαιρία να αλλάξει την καριέρα της, έστω κι αν υποδύθηκε μια επαγγελματία εκδιδόμενη στην παραγωγή της HBO.

Η 27χρονη δεν είχε κάνει καν μαθήματα θεάτρου και υποκριτικής πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Εργαζόταν σαν call girl και σαν πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου με το όνομα Sophie O’Brien. “Είδα μια αγγελία της σειράς, έψαχναν για νέες γυναίκες χωρίς τατουάζ με φυσικό στήθος που δεν θα είχαν πρόβλημα να απεικονίζονται γυμνές. Έτσι και πήγα στο casting”, λέει η νεαρή.

“Μου απάντησαν θετικά και προφανώς δεν είχα λόγο να αρνηθώ. Δεν είχα ιδέα πώς θα άλλαζε η ζωή μου από εκείνη τη μέρα”. Όπως αναφέρει, η σειρά είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει μέχρι σήμερα. Άλλωστε, τα χρόνια που έχει περάσει δεν ήταν εύκολα. Από την παιδική της ηλικία αναγκαζόταν να αλλάζει πόλεις ακολουθώντας την αλκοολική μητέρα της, η οποία στα 12 χρόνια της Josephine, έχασε την κηδεμονία.

“Με πήρε υπό την προστασία του ένας φίλος της μητέρας μου που έπαιρνε ναρκωτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως με εμπιστεύτηκαν στα χέρια του. Με εκείνον κάπνισα πρώτη φορά χασίς στα 12 μου και έκανα κοκαΐνη στα 14. Εκείνος με βίασε δύο χρόνια αργότερα και άρχισε να με εκδίδει στους φίλους του. Φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει”.

The Red Viper (NSFW):

Με τα χρόνια κατάφερε να ξεφύγει από τον φίλο της μητέρας της αλλά συνέχισε να εργάζεται σαν πόρνη για να βγάζει χρήματα. “Το έκανα για να επιβιώσω”, αναφέρει, παραδεχόμενη πως ήταν η εύκολη λύση. Πλέον, μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά, θέλει να ασχοληθεί με την “κανονική” ηθοποιία και να πάρει μεγαλύτερους ρόλους. “Οι άνθρωποι με ρωτούν αν στα γυρίσματα έκανα κανονικό σεξ”, λέει, ωστόσο δεν πτοείται. “Η αλήθεια είναι πως οι παραγωγοί δεν χρειάστηκε να μου δείξουν πως να υποκρίνομαι οργασμό και να προσποιούμαι ότι κάνω έρωτα, αφού αυτή ήταν η δουλειά μου μέχρι τώρα. Ήταν φυσικό για μένα“, τονίζει η 27χρονη Gillan.

“Θυμάμαι μια μέρα που ανάμεσα στα γυρίσματα του οίκου ανοχής, καθόμουν μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια και μας προσέγγισε ο Charles Dance που έπαιζε τον Tywin Lannister. Ήταν πολύ γοητευτικός”, αναφέρει απαντώντας σε ερώτηση αν θυμάται κάποιο “παράξενο” περιστατικό.

 

“Πολλά συμβαίνουν ανάμεσα στους ηθοποιούς, ωστόσο δεν με αφορά κάτι τέτοιο”. “Επίσης χαίρομαι που ο Jon δεν πέθανε τελικά. Που αναστήθηκε δηλαδή. Χαίρομαι και εγώ και όλα τα κορίτσια”.

Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί στον δεύτερο, τον τρίτο, τον τέταρτο αλλά και τον πέμπτο κύκλο. Όσο για την επιστροφή της; Αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό να την ξαναδούμε στην έκτη σεζόν:

 

Η Josephine Gillan έχει λάβει μέρος σε δύο ανεξάρτητες παραγωγές μέσα στο τελευταίο έτος ενώ θα πρωταγωνιστεί και σε μία αμερικάνικη ταινία τρόμου που θα γυριστεί αυτό το καλοκαίρι στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version