Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Rock and Roll Hall of Fame

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Rock and Roll Hall of Fame
Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony AP

Οι μουσικοί που θα «εισέλθουν» φέτος στο Hall of Fame είναι τα συγκροτήματα Nine Inch Nails, Depeche Mode, Doobie Brothers, T-Rex, η Whitney Houston και ο ράπερ Notorious B.I.G..

Η ετήσια τελετή του Rock and Roll Hall of Fame, προγραμματισμένη να λάβει χώρα στις 2 Μαΐου, στο Public Hall του Κλίβελαντ στην Πολιτεία του Οχάιο, αναβάλλεται λόγω του κορονοϊού.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ανακοινώνουμε την αναβολή της φετινής Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony» αναφέρει, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Rock and Roll Hall of Fame, Τζόελ Πέρεσμαν. «Η πρώτη μέριμνά μας είναι η υγεία και ασφάλεια όσων παραστούν και των καλλιτεχνών, και συμμορφωνόμαστε με την οδηγία των τοπικών αρχών και των αρχών της Πολιτείας καθώς και με τον κοινό νου. Προσβλέπουμε σε προγραμματισμό της τελετής σε νέα ημερομηνία και θα προχωρήσουμε σε σχετική ανακοίνωση το συντομότερο δυνατόν».

Οι μουσικοί που θα «εισέλθουν» φέτος στο Hall of Fame είναι τα συγκροτήματα Nine Inch Nails, Depeche Mode, Doobie Brothers, T-Rex, καθώς και η Whitney Houston και ο Αμερικανός ράπερ Notorious B.I.G.

Αν και προς το παρόν υπάρχουν μόνον τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Οχάιο, ο κυβερνήτης της Πολιτείας Μάικ ΝτεΟυάιν σχεδιάζει να διατάξει τον περιορισμό πολυπληθών συγκεντρώσεων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα