Κουτσόπουλος: Το πραγματικό του ύψος, το ραδιόφωνο και η ιστορία με τον Αγγελάκα

Κουτσόπουλος: Το πραγματικό του ύψος, το ραδιόφωνο και η ιστορία με τον Αγγελάκα
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" ΕΡΤ

Αποκαλύψεις από τον κριτή του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο σε τηλεοπτική εκπομπή. Τι είπε για τη μητέρα του.

Στη νέα εκπομπή των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου στην ΕΡΤ, “Αυτός και ο άλλος”, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (15/05), βρέθηκε ως καλεσμένος ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής αποκάλυψαν στον κριτή του MasterChef τις χαρακτηριστικότερες αναζητήσεις που βρίσκει κανείς με το όνομά του στο διαδίκτυο, δηλώνοντας ότι μία από αυτές είναι η “τι ύψος έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος”.

Ο γνωστός σεφ απάντησε σε αυτό, λέγοντας: “Είναι αναπόφευκτη η σύγκριση, γιατί έχω τους άλλους δύο στο MasterChef και είμαστε σαν στήλη άλατος. Είμαι 1.74! Μάλιστα, είχα πάει να βγάλω ταυτότητα και είχα πει στην κοπέλα “βάλε λίγο παραπάνω!”. Αλλά μου είπε ότι δεν γίνεται”.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και στις ραδιοφωνικές εκπομπές που ξεκίνησε να κάνει μέσα στην καραντίνα στο Samano Radio, λέγοντας πως “πάντα οι εκπομπές αρχίζουν με το “Ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι” από τις Τρύπες και τελειώνουν με Παύλο Σιδηρόπουλο”.

Στο σημείο εκείνο περιέγραψε και μια ιστορία με τον γνωστό καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκα, τον οποίον, όπως είπε, γνώρισε προσωπικά τον τελευταίο καιρό.

“Του ζήτησα να μου πει κάτι για να το πω στην εκπομπή ή να μου γράψει ένα χειρόγραφο για να το διαβάσω. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε, εντάξει, δεν γνωριζόμαστε και 20 χρόνια, αλλά μου έγραψε μια μελωδία για να την παίζω στο ραδιόδφωνο και να την έχω σαν μουσικό χαλί”, δήλωσε ο σεφ.

Όσο για την πανδημία του κορονοϊού, με την οποία είμαστε όλοι αντιμέτωποι, ο κριτής του MasterChef είπε: “Αυτές τις μέρες φόρεσα μάσκα, γιατί χρειάστηκε να βγω να πάρω κάποια πράγματα. Αισθάνομαι λίγο περίεργα και λίγο άβολα με αυτό. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε γρήγορα, πριν το συνηθίσουμε. Πρέπει να αγκαλιαστούμε ξανά μεταξύ μας και να κάνουμε high-five”.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως η μητέρα του, η κ. Μαρία, δεν μαγειρεύει πολύ καλά και δεν της αρέσει να είναι στην κουζίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα