MasterChef 4: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ

MasterChef 4: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ
Δημήτρης και Μαρία από το MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Δημήτρης και Μαρία έβαλαν τα δυνατά τους στον τελικό του Silver Award Week. Ποιος από τους δύο κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, το ζευγάρι του MasterChef 4, κλήθηκαν να αναμετρηθούν μεταξύ τους στον τελικό του Silver Award Week, διεκδικώντας το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η παίκτρια από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο παίκτης από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δοκιμάστηκαν στην αντιγραφή ενός πολύ απαιτητικού πιάτου, το οποίο ετοίμασαν οι τρεις καλεσμένοι σεφ της βδομάδας: ο Δήμος Μπαλόπουλος, ο Χάρης Αντωνόπουλος και ο Νίκος Θωμάς.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν πολύ για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και τα δύο πιάτα είχαν τις αστοχίες τους, τις οποίες οι κριτές είπαν στους παίκτες μία προς μία. Ωστόσο, το ένα από τα δύο πιάτα είχε συνολικά μια πιο καλή γεύση και εμφάνιση και ήταν εκείνο που κέρδισε. 

Ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος, καθώς η δική του προσπάθεια πλησίασε περισσότερο το πρωτότυπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version