MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά τη μεγάλη νίκη

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Βαρθαλίτη μετά τη μεγάλη νίκη
O νικητής του Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την παραγωγή, τους κριτές και όλους όσοι τον στήριξαν

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την παραγωγή, τους κριτές και όλους όσοι τον στήριξαν.

“Ένα μοναδικό ευχαριστώ σε όλους σας …σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό με τρομερές στιγμές , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ήρωα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !! Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα «Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης» ως τα ουράνια! Σας αγαπώ όλους … μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe – Stay positive – Stay active #MasterChefGr #masterchefgr #masterchef4 #mastercheffinal #foodie #foodman #winner #erotasalitis”, έγραψε στην ανάρτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα