MasterChef 4: Οι κριτές αποκάλυψαν ποιους παίκτες θεωρούσαν φαβορί

MasterChef 4: Οι κριτές αποκάλυψαν ποιους παίκτες θεωρούσαν φαβορί
Οι κριτές του MasterChef 4 Facebook / @Masterchef GR

Τη στιγμή της πρώτης δοκιμασίας του μεγάλου τελικού του MasterChef, οι τρεις κριτές έκαναν λόγο για τα δικά τους φαβορί, που τελικά δεν έφτασαν στον τελικό

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef έφτασε και Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης διεκδικούν το βράδυ της Τετάρτης το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Οι δύο φιναλίστ και δύο φίλοι μπαίνουν ξανά στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού του Star, αλλά μόνο ο ένας θα αναδειχθεί νικητής. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μονομαχίας, το βράδυ της Τρίτης, οι τρεις κριτές έκαναν τα δικά τους σχόλια για τους φιναλίστ, αλλά και για τα φαβορί που δεν έφτασαν τελικά στην κορυφή…

“Φέτος είχαμε αρκετά παιδιά τα οποία υπολογίζαμε ότι μπορούμε να τα δούμε στον τελικό. Και τον Γιώργο…” είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει “Και τον Δημήτρη”.

Σε αυτό συμφώνησαν οι άλλοι δυο κριτές, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον δεύτερο να σημειώνει: “Και τον Ηλία. Και τον Σταύρο και τον Σταυρή. Νομίζω ότι φτάνουν στον τελικό δυο άνθρωποι που το θέλανε πάρα πολύ. Ο καθένας το έλεγε με τον τρόπο του. Ο Σταυρής το έλεγε κατηγορηματικά, ήταν από τα παιδιά με τις περισσότερες καλύτερες προσπάθειες. Ο Σταύρος το ίδιο, πάντα μπροστά με καλές προσπάθειες… Ήταν δυο παιδιά που πάντα άκουγαν αυτό που είχαμε να τους πούμε”.

“Είναι ένας δίκαιος τελικός” είπε ο σεφ Κουτσόπουλος με τους συναδέλφους του να συμφωνούν.

Τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό απαιτούν νέους κανόνες στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Στο ζωντανό μέρος του τελικού, όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής, θα βρίσκονται μόνο οι τρεις κριτές και οι δύο φιναλίστ. Για πρώτη φορά ούτε συγγενείς, ούτε πρώην παίκτες θα είναι παρόντες. Το τρέιλερ του μεγάλου τελικού δείχνει πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν απολαυστικό και ανταγωνιστικό τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα