MasterChef – Μαρία Μπέη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο

MasterChef – Μαρία Μπέη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο
Η Μαρία Μπέη στη Φωλιά των Κου Κου Glomex

Η Μαρία Μπέη μίλησε για την αποχώρησή της από το MasterChef 4, την σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο και την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Στη “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Μπέη, η πρώην παίκτρια του MasterChef 4, που αποχώρησε από το παιχνίδι στον ημιτελικό της Δευτέρας (15/06) μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Η πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη έδωσε τις δικές της απαντήσεις για την σχέση με τον συμπαίκτη της, Δημήτρη Μπέλλο, που υπήρξε ένα από τα πιο καυτά θέματα του φετινού ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Όπως είπε:

Ο Δημήτρης είπε πως μόνο θετικά τον επηρέαζα. Μου έδωσε πάρα πολύ βοήθεια και τον ευχαριστώ πολύ. Και ψυχολογικό στήριγμα ήταν. Παντόφλα δεν έπεσε ποτέ. Ο Δημήτρης μπροστά στις κάμερες έλεγε “μίλα, μίλα” και όταν πηγαίναμε σπίτι άρχιζε… Η σχέση μας μαζί με τον Δημήτρη βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήταν. Δεν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο. Δε θα με άντεχε. Έχουμε δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη γιατί τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κορονοϊού. Προς το παρόν μένουμε Αθήνα”.

Επίσης, η Μαρία Μπέη παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά της στο παιχνίδι ήταν υπερβολική πολλές φορές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Νομίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λίγο λάθος, γιατί έδειχνα έπαρση και όχι αυτοπεποίθηση. Κάπου το έχανα στη συμπεριφορά. Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, το είδα και εγώ η ίδια, υπήρχαν στιγμές που έλεγα: Μαρία μην πεις άλλα σε παρακαλώ… Απλά ήμουν πολύ υπερβολική στις αντιδράσεις μου, έπρεπε να το πάρω πιο χαλαρά… Το έχασα από τη στιγμή που μπήκαν οι παίκτες. Δε μου άρεσε να ακούω τον εαυτό μου να λέει συνέχεια «εγώ». Νόμιζα ότι τα έλεγα στον καθρέφτη μου. Μάλλον είχα μπερδέψει τον καθρέφτη με την κάμερα”.

Επιπλέον, η Μαρία μίλησε για περιστατικά που είχαν συμβεί μέσα στο σπίτι ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μάρλεν κατηγορώντας την πώς κατασκεύαζε διάφορες ιστορίες που υπήρχαν μόνο στο μυαλό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα