MasterChef: Ο Κουτσόπουλος επέστρεψε – Τα συγκινητικά λόγια των παικτών

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος επέστρεψε – Τα συγκινητικά λόγια των παικτών
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef Youtube / @Masterchef Greece

"Για να βγει ωραίο το MasterChef χρειάζεται και ο θείος Λεωνίδας. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον", είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στον σεφ

Βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική μέρα, αφού οι έξι τελευταίοι του MasterChef στέκονται απέναντι από τους κριτές και περιμένουν να δουν τι περιλαμβάνει η επόμενη δοκιμασία.

«Είστε οι έξι καλύτεροι του φετινού MasterChef. Κάποιος από εσάς θα κερδίσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.» λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς και προσθέτει: «Η έκπληξη σήμερα είναι ότι είμαστε και οι τρεις μαζί».

Με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε την επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ενώ στη συνέχεια θέλησε να τον πειράξει λέγοντάς του: «Το γύρισμα ήταν πιο ευχάριστο και πιο εύκολο χωρίς τον θείο Λεωνίδα. Τα χωρίζαμε όλα στη μέση, δε διαφωνούσαμε και προλαβαίναμε να μιλήσουμε. Σε αναφέραμε πάντως».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε το σχόλιο του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος είπε: «Έλειπε από την ομάδα σας. Για να βγει ωραίο το MasterChef χρειάζεται και ο θείος Λεωνίδας. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον».

«Εσύ πότε πρόλαβες και πήρες πέντε κιλά μέσα σε μία ημέρα», απάντησε με χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα