MasterChef: Ο Μπέλλος “αποκαλύπτεται” – Είναι τελικά σε σχέση με τη Μαρία;

MasterChef: Ο Μπέλλος “αποκαλύπτεται” – Είναι τελικά σε σχέση με τη Μαρία;
Ο Δημήτρης Μπέλλος

"Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπέλλος

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε πρόσφατα από το σπίτι του MasterChef και βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής του Star, “Στη φωλιά των Κου Κου”, όπου απάντησε για όλα σχετικά με τη φημολογούμενη διακοπή της σχέσης του με τη Μαρία Μπέη, αποκαλύπτοντας ότι είναι ακόμη μαζί, παρά της φήμες περί χωρισμού.

“Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινε ένα χρώμα και μια απαλή όμορφη γκρίνια”, δήλωσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα