MasterChef: Οι δύο φιναλίστ μαζί στο εστιατόριο του Κοντιζά

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ μαζί στο εστιατόριο του Κοντιζά
Instagram

Το "τραπέζι" στους δύο φιναλίστ του διαγωνισμού έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο εστιατόριό του. Μαζί τους βρέθηκε και ο "θείος" Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Μετά από πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το MasterChef 4 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τετάρτης (17/06), αναδεικνύοντας χρυσό νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Οι δύο παίκτες, που μάλιστα είχαν γίνει φίλοι μέσα στον διαγωνισμό, έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ωστόσο, όπως είπαν χαρακτηριστικά on air οι κριτές του διαγωνισμού, φέτος οι νικητές είναι δύο, με τη μοναδική διαφορά ότι μόνο ο ένας κατέκτησε τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο, υπογραμμίζοντας πόσο καλοί μάγειρες είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου.

Το “τραπέζι” στους φιναλίστ έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο νέο του εστιατόριο. Μαζί τους βρέθηκε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι δύο φίλοι, γιόρτασαν την επιτυχία τους με καλό φαγητό, δροσερά cocktails και πάνω απ’ όλα, καλή παρέα!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα