MasterChef: Η ομάδα του Κοντιζά στη “μάχη” για το Silver Award και τα 10.000 ευρώ

MasterChef: Η ομάδα του Κοντιζά στη “μάχη” για το Silver Award και τα 10.000 ευρώ

Τη Δευτέρα ξεκινάει η 3η μέρα της "Silver Award Week" του MasterChef 4, με πρωταγωνιστές τους παίκτες της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά: Τζον, Διονύσης και Μάρλεν.

Μια ιδιαίτερη και πιο ανάλαφρη βδομάδα διανύουν οι παίκτες του MasterChef 4, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η Silver Award Week, από την οποία ένας διαγωνιζόμενος θα κερδίσει 10.000 ευρώ, ενώ δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση.

Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη διαγωνιστεί οι ομάδες των δύο εκ των τριών κριτών του μαγειρικού ριάλιτι του Star και έχουν περάσει στην επόμενη φάση δύο παίκτες, ένας από κάθε μέντορα.

Από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, η Μαρία ήταν εκείνη που προκρίθηκε στον ημιτελικό, ενώ από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Δημήτρης κατάφερε να πάρει το “εισιτήριο” και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο.

Το βράδυ της Δευτέρας, (25/05), σειρά στις δοκιμασίες του Silver Award Week έχει η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, που αποτελείται από τον Διονύση, τον Τζον και τη Μάρλεν.

Οι τρεις διαγωνιζόμενο θα αναμετρηθούν σε μια μαγειρική πρόκληση, όπου θα δημιουργήσουν ένα πιάτο με συγκεκριμένα υλικά, και έπειτα στο Follow The Chef μόνο εξ ακοής.

Ποιος θα καταφέρει να περάσει και να κάνει παρέα στους Μαρία – Δημήτρη;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα