MasterChef – Spoiler: Αυτές είναι οι 8 επόμενες αποχωρήσεις μέχρι τον τελικό

MasterChef – Spoiler: Αυτές είναι οι 8 επόμενες αποχωρήσεις μέχρι τον τελικό
MasterChef 4 Facebook / @MasterChef GR

Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν το επόμενο διάστημα από το MasterChef 4 και με ποια σειρά. Ποια είναι η τελική δυάδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Το MasterChef 4 συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ σε κάθε αποχώρηση η αγωνία ανεβαίνει στα ύψη και οι παίκτες λιγοστεύουν. 

Με βάση τα spoilers που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, έγινε γνωστό πως οι δύο επόμενες αποχωρήσεις θα έχουν άρωμα γυναίκας, αφού πρώτη φεύγει η Ντέμη και έπειτα θα ακολουθήσει η Μαριάννα. 

Η εκπομπή “Ευτυχείτε”, όμως, έδωσε πληροφορίες για όλες τις αποχωρήσεις που θα δούμε στο μαγειρικό ριάλιτι του Star, μέχρι και τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, μετά τη Μαριάννα θα αποχωρήσει η Μάρλεν και έπειτα θα εγκαταλείψει τον μαγειρικό διαγωνισμό και το σπίτι του MasterChef 4 ο Διονύσης.

Στη συνέχεια, θα φύγει ο Γιώργος, μόλις μία θέση πριν από την τελική πεντάδα, ενώ θα ακολουθήσει ο Τζον και έπειτα ο Δημήτρης, που θα αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό μια ανάσα πριν την τελική τριάδα.

Στην τριάδα θα δούμε τη Μαρία, μαζί με τους Σταύρο και Σταυρή, ωστόσο η ίδια δεν θα βρίσκεται στην τελική δυάδα, όπου θα κληθούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο μόνο τα δύο αγόρια. 

Οι δύο φίλοι και συνονόματοι θα αναμετρηθούν για τον τίτλο και το χρηματικό βραβείο, ενώ το κανάλι του Star βρίσκεται σε συζητήσεις για την ημερομηνία του μεγάλου τελικού και του τρόπου με τον οποίον θα μεταδοθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα