Ο Παπαδάκης ‘έριξε σκοτάδι’ στο πλατό της εκπομπής

Ο Παπαδάκης ‘έριξε σκοτάδι’ στο πλατό της εκπομπής

Ο παρουσιαστής του πρωινού του ΑΝΤ1 ζήτησε να σβήσουν τα φώτα στον αέρα, συμμορφωμένος με τις υποδείξεις του υπουργείου (vid)

Με έναν ανορθόδοξο τρόπο θέλησε ο Γιώργος Παπαδάκης να δείξει την αντίθεσή του με τη σύσταση Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για συνετή κατανάλωση ενέργειας όσο διαρκεί η κακοκαιρία. Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της τηλεόρασης ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής σχολίασε: “Πρέπει να πειθαρχήσουμε σε αυτό που είπε το υπουργείο για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Δεν έχουμε πολλή ενέργεια. Γι’ αυτό και μεις σήμερα φροντίσαμε αυτό…” σχολίασε και έπεσε σκοτάδι.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης συγκάλεσε σύσκεψη τη Δευτέρα στο ΥΠΕΝ για τον συντονισμό της αδιάλειπτης τροφοδοσίας των καταναλωτών με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, λόγω της αιχμής των καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Μετά τη σύσκεψη, το ΥΠΕΝ κάλεσε τους καταναλωτές να αποφεύγουν κάθε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας τις ώρες αιχμής σήμερα, από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα