Οι 7 φούσκες του Χόλιγουντ

default image

Ότι το Χόλιγουντ είναι γεμάτο φούσκες το ξέραμε! Δείτε ποιες είναι οι πιο 7 υπερτιμημένες ηθοποιοί της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας

Ότι το Χόλιγουντ είναι γεμάτο φούσκες το ξέραμε! Φροντίζει άλλωστε να μας το θυμίζει συχνά πυκνά και ιδιαίτερα όταν μοιράζει αγαλματάκια αριστερά δεξιά. Αλλά με την τελευταία γενιά Star να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, οι ανα την υφήλιο «γιούχες» δυναμώνουν. Γι’ αυτό το MEN 24 παρουσιάζει τις 7 πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ! Σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξης Holly-Wood εκλύουμε το εύλογο και αυτονόητο συμπέρασμα, ότι είναι Άγιο και Ξύλο. Όπως αποδεικνύεται με τις παρακάτω επτά αμαρτίες του, την αγιοσύνη την έχει χάσει προ πολλού και πολλάκις, αλλά τουλάχιστον τιμάει το δεύτερο συνθετικό του ονόματός του με τα «ξύλα απελέκητα» με τα οποία μας χτυπάει κατά καιρούς.



Κάποιες, σίγουρα μπορούσαν περισσότερα, αλλά για κάποιους ανεξήγητους λόγους δεν τα πέτυχαν ποτέ, άλλες ήταν για λίγα και μας τα πήραν όλα, ενώ όλες ήταν τυχερές: Γεννήθηκαν σε μια εποχή, που η λέξη «Star» έχει ταυτιστεί με το ξυρισμένο κεφάλι της Britney Spears. Oops, Hollywood, you did it Again…




Lindsay Lohan

Δηλαδή τώρα μιλάμε σοβαρά; Τα κοριτσάκια έχουν πρότυπο της συγκεκριμένη –ο Θεός να την κάνει- ηθοποιό; Όχι, όχι δεν είναι ηθοποιός.. Είναι απλά Star- τρομάρα της-! Έχει το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται έτσι λόγω του διασυρμού της στα κουτσομπολίστικα έντυπα του πλανήτη για τα ξενύχτια της. Γιατί από ταινίες όλοι μας ξέρουμε τι έχει καταφέρει. Οι ταινίες τύπου «Lindsay Lohan» παραπέμπουν σε χαζοκωμωδίες που βλέπεις όταν η άλλη σου επιλογή ήταν να κοιτάζεις τον τοίχο. Θα μπορούσε πολύ απλά να είναι «μαϊντανός», κατά κόσμoν κοσμική, αλλά αυτή προτίμησε το drama – δράμα δε λες τίποτα. Όμως εδώ εφαρμόζεται το σοφό ρητό.. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια με την Paris έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια.




Halle Berry

Η απόδειξη ότι ένα Όσκαρ δεν φέρνει την άνοιξη. Μετά τη βράβευση της για την ημι- πορνό ερμηνεία της στο «Monster’s Ball», η καριέρα της πήρε ολίγον την κατιούσα, με αποκορύφωση τη στιγμή που φόρεσε τη στολή της Cat woman. Κανονικά θα έπρεπε να είχε απορρίψει εξαρχής αυτήν την ταινία, που είχε μία από τις χειρότερες διανομές ρόλων. Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά που ακούστηκε μια Cat woman μιγάς; Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, η Michelle Pfeiffer θα έπειθε περισσότερο. Φαίνεται ότι η αγαπητή Halle, έκανε μια αρπαχτή μόνο και μόνο για να πάρει το χρυσό αγαλματάκι και μετά ρίχτηκε και πάλι στο βούρκο των εμπορικών ταινιών.




Drew Barrymore

Πρόσφατα ακούστηκε ένα συνταρακτικό νέο.. Ψηφίστηκε η ωραιότερη γυναίκα του Hollywood… Προφανώς θα ψηφίστηκε με τη γραφή Μπράιγ, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο φιάσκο! Η γκόμενα είναι παχουλή, ψευδή και παντελώς αδιάφορη από πλευράς ταλέντου! Δεν φτάνει που χάλασε όλο το καστ στους Αγγέλους του Τσάρλι, θα την τρώμε για πολύ ακόμα στη μάπα; Ο μόνος λόγος που υπάρχει στο χάρτη των Stars είναι επειδή ο νονός της είναι ο κύριος Σπίλμπεργκ. Ειλικρινά πάντως, δεν θα ήταν καλύτερα να αναρωτιόμασταν τι να έχει απογίνει το ξανθό , γλυκούλικο κοριτσάκι από τον Ε.Τ.; Δηλαδή τώρα που ξέρουμε, τι έγινε; Μερικές φορές η άγνοια είναι πολύ καλύτερη από την γνώση..




Uma Thurman

Η γυναίκα είναι θεά, αυτό δεν το αντιλέγουμε. Αλλά, αν έπρεπε να πείτε μία ταινία της, ποια θα ήταν; Στοίχημα ότι οι περισσότεροι θα λέγατε τα δύο «Kill Bill», άντε και κάποιοι να απαντούσατε το «Pulp Fiction». Αν διαγράψεις αυτές τις ταινίες από το βιογραφικό της, με τι μένεις; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί ευχαριστεί τον Quentin Tarantino που προφανώς τη συμπάθησε πολύ για να την κάνει μούσα του. Γιατί μετά τον Quentin, το χάος.. Ποιον πρέπει να κατηγορήσουμε για την επιλογή της να παίξει στο “My super ex-girlfriend»; Να σημειωθεί ότι παρ’ όλη την αιθέρια ομορφιά της, έχει τις πιο απαίσιες πατούσες του Hollywood. Ευχαριστώ.




Renée Zellweger

Η πιο τυχερή γυναικεία παρουσία της λίστας. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές για να πρωταγωνιστήσει στο «Jerry Maguire». Ένας θεός –και μάλλον ο παραγωγός- ξέρει πως τα κατάφερε (..κακίες). Από εκεί και πέρα, η τύχη της μεγάλωνε ακόμα περισσότερο, αφού σχεδόν όλες οι ταινίες της ήταν επιτυχίες. Τσέπωσε και το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου για το «Cold Mountain».. Αλλά όταν έπρεπε να ερμηνεύσει live στην τελετή των Όσκαρ ένα τραγούδι από το «Chicago» στο οποίο πρωταγωνιστούσε την έπιασαν οι ντροπές. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «παθαίνει κρίση άγχους μπροστά σε τόσο κόσμο» και το «φόρτωσε» στην συμπρωταγωνίστρια της Cathrine Zeta Jones. Αγάπη μου, το θέμα είναι να δείξεις τι αξίζεις live, όχι μετά από 180 λήψεις και –προφανώς- ντουμπλάρισμα στη φωνή. Και το κυριότερο από όλα.. Πολύ απλά είναι αντιπαθητική…




Katie Holmes

Η σύγχρονη πριγκίπισσα.. Το μικρό κοριτσάκι από το χωριό έρχεται στη μεγαλούπολη και παίρνει τον- κοντό- ιππότη πάνω στο λευκό άτι. Κοπέλα μου, μια χαρά δεν σου είχε κάτσει ο ρόλος της μυξοπαρθένας στο Dawson’s Creek; Μου ήθελες φρου φρου και αρώματα; Φάε τώρα την σαϊεντολογία στη μάπα κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή σου until death do you apart. Η μπογιά σου περνούσε καλύτερα σαν το γλυκό και αθώο κοριτσάκι που ήσουν κάποτε. Δεν περνιέσαι για γκόμενα- σύζυγος του Τομ Κρουζ, απλά δεν έχεις τη λάμψη. Για αυτόν τον λόγο και επειδή… όλως τυχαίως έγινες σταρ ξαφνικά, μπαίνεις σε αυτή τη μαύρη και άραχνη λίστα. Γιατί απλά δεν πείθεις κανέναν, Κέιτ… Κέιτ… δεν πείθεις κανέναν.




Reese Witherspoon

Η εποχή όπου ο καθένας μπορεί να γίνει σεβαστός ηθοποιός έφτασε τη στιγμή που η Reese τόλμησε να αγγίξει το χρυσό αγαλματίδιο που λέγεται Oscar. Αν δίνουμε τέτοια βραβεία σε ηθοποιούς που δεν έχουν κάνει και καμία σοβαρή ταινία στη ζωή τους (βλέπε «H Εκδίκηση της Ξανθιάς 1» και κυρίως «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς… 2»), θα πρέπει να θεσπίσουμε νέα βραβεία για τη Μέρυλ Στριπ. Όχι πως δεν ήταν καλή στο «Walk the Line», αλλά το Oscar μας έπεσε λίγο βαρύ στη χώνεψη.. Την Reese από την άλλη δεν την χάλασε καθόλου. Χώρισε τον άντρα και πατέρα των παιδιών της, ξάνθυνε δύο τόνους το μαλλί της, έκοψε αφέλειες και βρήκε άλλο γκομενάκι. Για να μην μιλήσουμε για την αμοιβή της που ούτως ή άλλως ήταν πολύ υψηλή. Το επόμενο στάδιο είναι να πάρει Νόμπελ η Πάρις Χίλτον…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα