Πρεμιέρα για το Deal στον Alpha

Πρεμιέρα για το Deal στον Alpha

Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ένα γνώριμο τηλεπαιχνίδι με τον ίδιο παρουσιαστή, αλλά διαφορετική τηλεοπτική στέγη

Tο «Deal», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του Alpha την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 18.00 και θα υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο που «ντιλάρουν» και μπορούν να κερδίσουν μέχρι 60.000 ευρώ. Το τηλεπαιχνίδι είχε προβληθεί επί σειρά ετών από τον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τότε και πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

Για όσους δεν το θυμούνται, οι κανόνες είναι απλοί. Σε κάθε παίκτη κληρώνεται ένα από τα 22 κουτιά, που κρύβει μέσα του κάποιο ποσό, από 0,01 ευρώ μέχρι 60.000 ευρώ. Κανένας δεν γνωρίζει πόσα λεφτά υπάρχουν στο κουτί, παρά μόνο ο δικηγόρος.  Ο παίκτης ρισκάρει όταν πρέπει ενστικτωδώς να επιλέξει και να ανοίξει τα 21 κουτιά που έχουν απομείνει και να δει τα ποσά που κρύβονται μέσα τους. Κάθε κουτί που ανοίγει, φεύγει από το παιχνίδι και μαζί του φεύγει και το ποσό που κρύβει.

Ο «Τραπεζίτης» παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με δελεαστικές προσφορές, ζητώντας από τον παίκτη να ανταλλάξει το κουτί του με μετρητά.  Σκοπός του κάθε παίκτη είναι να ανοίξει εκείνα τα κουτιά που έχουν τα μικρότερα ποσά, ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τα 60.000 ευρώ. Το τηλεπαιχνίδι έρχεται να αντικαταστήσει το "Άκου τι είπαν" που παρουσίαζε ο ίδιος παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια από τη συχνότητα του Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network