Ρήγας-Αποστόλου: Επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα κωμική σειρά στην ΕΡΤ

Ρήγας-Αποστόλου: Επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα κωμική σειρά στην ΕΡΤ
Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου NDP PHOTO AGENCY

Οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου ξανά μαζί. Πώς θα ονομάζεται η νέα τους σειρά και ποιοι θα πρωταγωνιστούν. Πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται.

Το συγγραφικό δίδυμο που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, επιστρέφει δριμύτερο μετά από πολλά χρόνια, έχοντας ετοιμάσει μια νέα κωμωδία που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ

Οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, που έχουν υπογράψει τεράστιες επιτυχίες όπως οι “Δυο Ξένοι”, οι “Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”, το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” και το “Κόκκινο Δωμάτιο”, ετοιμάζουν τη σειρά με τίτλο “Η τούρτα της μαμάς”, που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν. 

Πρταγωνιστές της σειράς θα είναι οι Κώστας Κόκλας και Καίτη Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

“Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης εξασφάλισε η ΕΡΤ, η οποία υποδέχεται από τη νέα σεζόν τον Δημήτρη Αποστόλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η πρόταση τους για μια εβδομαδιαία κωμωδία εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ και η «Τούρτα της μαμάς», όπως θα είναι ο τίτλος της θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον προσεχή Οκτώβριο στην ΕΡΤ1. Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία, που όσοι έχουν διαβάσει το σενάριο πιστεύουν ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, θα έχουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις. Το εύρημα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται κάθε φορά έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κλπ– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων να δημιουργούν σπαρταριστές ιστορίες. Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς –την Καίτη Κωνσταντίνου- η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη μυθοπλασία που ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη νέα σεζόν ενώ το σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, εγγυώνται ίσως μια από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων ετών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα