Σεφερλής-Τσαβαλιά: Η γνωριμία, οι κακόβουλες κριτικές και η νέα εκπομπή στην τηλεόραση

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά στο "Ενώπιος Ενωπίω"
Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά στο "Ενώπιος Ενωπίω" ΑΝΤ1

Οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν στο "Ενώπιος Ενωπίω" για την κοινή τους πορεία στη ζωή και το θέατρο, τις παραστάσεις τους και τις κριτικές που έχουν δεχτεί.

Στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένοι οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, ένα από τα πιο γνωστό και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Το ζευγάρι μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Πώς πέρασαν την καραντίνα

Η συζήτησή τους ξεκίνησε από την καραντίνα και το πώς βίωσαν αυτή την κατάσταση, με την Έλενα Τσαβαλιά να σημειώνει: "Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ".

Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής, δήλωσε πως έγραφε ασταμάτητα, αλλά και ότι πέρασε χρόνο με τον γιο του: "Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε".

Πώς γνωρίστηκαν

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. "Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο", δήλωσε η Έλενα γελώντας, ενώ ο Σεφερλής είπε: "Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή".

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν. "Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα", δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Οι κακόβουλες κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει: "Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές".

"Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα", δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Όσο για τον τρόπο που αναπαριστά τους ομοφυλόφιλους στις παραστάσεις του, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε: "Δεν έχω ομοφοβία, έχω φίλους ομοφυλόφιλους, έχω συνεργάτες, τους θαυμάζω γιατί είναι πανέξυπνοι, ταλαντούχοι και δουλευταράδες. Ποτέ δεν έχω ταχθεί εναντίον των ομοφυλόφιλων, γιατί δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, όπως δεν έχω με κανέναν άνθρωπο".

Η νέα εκπομπή του Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε, επίσης, πως από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα νέο εγχείρημα. Όπως είπε: "Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1, το ανακοινώνω πρώτη φορά, από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούργιο project που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο, γιατί έχει στοιχεία από όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια και που αρέσουν στο κοινό".

Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε και το όνομα της παράστασης που θα ανέβει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- φέτος το καλοκαίρι στο Δελφινάριο, η οποία θα φέρει τον σαρκαστικό και συνάμα αισιόδοξο τίτλο "Ευτυχισμένο το 2020".

Οι φιλίες στο θέατρο

Για τις φιλίες στον χώρο του θεάτρου μίλησε το ζευγάρι, με την Έλενα Τσαβαλιά να αναφέρει: "Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο".

Παράλληλα, για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: "Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΤ1, Θέατρο
SHARE: