SOS! Όλες οι ταινίες και οι σειρές που θα μας σώσουν στο lockdown

SOS! Όλες οι ταινίες και οι σειρές που θα μας σώσουν στο lockdown
24Media Creative Team

Αυτή τη φορά θα μας βρει έτοιμους! Από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της σεζόν και έναν ολότρελο Ethan Hawke, μέχρι οσκαρικών βλέψεων φιλμ και τη Νο.1 κωμωδία που θα σε ανακουφίσει στο lockdown.

Το αναμενόμενο δεύτερο lockdown είναι εδώ και αυτή τη φορά μάς βρίσκει – έστω και λίγο – περισσότερο προετοιμασμένους. Και το POP για τις Δύσκολες Ώρες του Oneman.gr, και τους εγχώριους παράγοντες του αγαπημένου μας σινεμά που πραγματικά δοκιμάζεται φέτος, με πολλές ταινίες και ένα ολόκληρο φεστιβάλ κινηματογράφου να φτάνουν σε εμάς διαδικτυακά.

Από τις προτάσεις της Ελλάδας και της Ισπανίας για τα επόμενα Όσκαρ και την επιστροφή του ‘The Crown’ με Diana και Thatcher στο Netflix, ως το comeback της Sophia Loren και το πιο φιλόδοξο ως τώρα πρότζεκτ του οσκαρικού Steve McQueen με το ‘Small Axe’, οι ταινίες και οι σειρές που θα μας κρατήσουν παρέα στο lockdown είναι πρώτης διαλογής.

Ενδεικτικά, αναμένουμε τα:

  • The Endless Trench
  • Moonbase 8
  • The Crown
  • The Life Ahead
  • Schitt’s Creek

Ποιο ρεκόρ των Όσκαρ θα μπορούσε να σπάσει η Loren στην επόμενη τελετή; Ποιος είναι ο Boori Monty Pryor και γιατί τον ονόμαζαν Black Superman στην Αυστραλία; Ποιες ταινίες ξεχωρίζουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί online και ποιο είναι το catch-up κωμωδίας που θα μας ανακουφίσει όσο τίποτε άλλο στο lockdown;

Η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος επιστρέφουν με προτάσεις entertainment σε ένα ακόμη επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες. Βρες τα υπόλοιπα επεισόδιά μας στις πλατφόρμες που θα δεις παρακάτω και βυθίσου στον κόσμο της ψυχαγωγίας εντός και εκτός Hollywood για να περάσει το lockdown πιο ευχάριστα.

LOCKDOWN HOMEWORK:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/iTunes/RSS. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]

Μπες στο νέο γκρουπ για το podcast του Oneman και πολέμησε τις δύσκολες ώρες του lockdown με όπλο σου την ποπ κουλτούρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα