Στάνκογλου: “Έχω κάνει έρωτα πάνω σε δέντρο”

Στάνκογλου: “Έχω κάνει έρωτα πάνω σε δέντρο”
O Γιάννης Στάνκογλου

Για τις ερωτικές του στιγμές στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος δε δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει έρωτα πάνω σε δέντρο.

Στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δυσκολίες των γυρισμάτων που αντιμετωπίζει στην επιτυχημένη δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες“.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ερωτική σκηνή που άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό, τονίζοντας: “Η επιτυχία αυτής της ερωτικής σκηνής οφείλεται αρχικά στο σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και κατά δεύτερον στη χημεία που υπάρxει μεταξύ εμού και της Κατερίνας Διδασκάλου. Είναι πιο δύσκολο να επικοινωνήσεις, από το να κάνεις σεξ με κάποιον. Κάποια στιγμή ήμασταν κάτω, υπήρχε η καμπαρντίνα μου που την είχα στρώσει και κάποια στιγμή πήγα να τη βάλω και είχε γεμίσει “λάσπη” από τις ελίες”.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει έρωτα πάνω σε δέντρο -και εκτός πλατό-, γεγονός που προκάλεσε άφθονο γέλιο, αλλά και έκπληξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με τους ερωτικούς “πειραματισμούς” του ηθοποιού και το αν στα εφηβικά και νεανικά του χρόνια έχει κάνει σεξ σε κάποιο “περίεργο” μέρος, όπως δίπλα σε ένα δέντρο, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: “Μπορεί και χειρότερα (από την ερωτική σκηνή στη σειρά). Και πάνω στον κορμό έχω κάνει, όχι κάτω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα