Survivor 4: Ανατροπή στις αποχωρήσεις – Τι θα δούμε για πρώτη φορά

Survivor 4: Ανατροπή στις αποχωρήσεις – Τι θα δούμε για πρώτη φορά
Στιγμιότυπο από το συμβούλιο του νησιού στο πρώτο Survivor youtube

Πολύ σύντομα ξεκινά ο τέταρτος κύκλος του Survivor. Μια αλλαγή ανατρέπει τα δεδομένα και δυσκολεύει τις δύο ομάδες. όλα όσα αποκάλυψε ο Γ. Λιανός.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες οι φετινοί παίκτες του “Survivor 4”, που θα βάλουν τα δυνατά τους για να επιβιώσουν και να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη ξεχωρίσει μερικοί παίκτες από τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, αισθητή την παρουσία της έχει κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο, το νεαρό μοντέλο που υπήρξε μία από τις νικήτριες του GNTM 2, η οποία κερδίζει τα αγωνίσματα με ευκολία.

Ωστόσο, η Κάτια έχει έρθει ήδη σε ρήξη με τη γνωστή youtuber Άννα Μαρία Βέλλη, μια εξέλιξη που ίσως δημιουργήσει τριγμούς στην ομάδα των “Διασήμων”.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της εκπομπής Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, φέτος θα έχουμε μια αλλαγή σε σχέση με τις αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες.

“Αλλάζουν τα πάντα ως προς την αποχώρηση των παικτών. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη, με θετική ψήφο, και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες. Αυτό, φαντάζομαι, θα προκύπτει από τα αγωνίσματα. Ξεχάστε ότι ξέρατε για το Survivor”, ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, μίλησε για τη δυσκολία του φετινού κύκλου, τονίζοντας ότι θα είναι πιο απαιτητικός από τους προηγούμενους.

“Είμαστε λίγες μέρες στο νησί, αλλά έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζευτεί στο φετινό Survivor μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πολλά χρόνια, από διάφορα πόστα ο καθένας και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις, δυνατές θέσεις. Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor, έχουμε ένα καταπληκτικό κάστινγκ με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων. Από το πρώτο βράδυ στην παραλία θα δείτε τις διαφορετικές απόψεις των παικτών. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα