The Voice: Αυτός θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού

The Voice: Αυτός θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού

Απόψε ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει τον τρίτο κατά σειρά νικητή του talent show στην Ελλάδα. Τι δείχνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις για το πρόσωπο που θα αποτελέσει τη "φωνή της Ελλάδος"

Η αναζήτησης της νέας φωνής της Ελλάδος πλησιάζει στο τέλος της. Το The Voice ρίχνει απόψε αυλαία, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με τον μεγάλο τελικό. Οκτώ υποψήφιοι, από τρεις ομάδες, διαγωνίζονται για τη νίκη και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή.

Τι λένε όμως οι στοιχηματικές αποδόσεις για τον επικρατέστερο, τον παίκτη δηλαδή που θα αναδειχθεί ως The Voice of Greece; Μπήκαμε στο stoiximan.gr και ανακαλύψαμε τον επικρατέστερο υποψήφιο για τη νίκη. Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι στον τελικό είναι και οι αντίστοιχες αποδόσεις τους είναι:

Γιάννης Μαργάρης/ομάδα του Κωστή Μαραβέγια – 3,50

 

 

Νικολέτα Μηλιώνη/ομάδα του Κωστή Μαραβέγια – 5,00

 

Γιάννης Παντελαίος/ομάδα του Πάνου Μουζουράκη – 6,00

 

Κασσιανή Λειψάκη/ομάδα του Κωστή Μαραβέγια – 7,00

 

Χρήστος Θεοδώρου/ομάδα του Σάκη Ρουβά – 7,00

 

Γιώργος Καρέλης/ομάδα του Σάκη Ρουβά – 8,00

 

Άκης Κακαγής/ομάδα του Κωστή Μαραβέγια  – 8,00

 

Allan Paul/ομάδα του Πάνου Μουζουράκη  – 9,00

Προφανώς, ο μεγάλος νικητής του φετινού The Voice είναι από τον περασμένο ημιτελικό ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος και περνά στον τελικό με τέσσερις υποψηφίους, ενώ δύο από αυτούς έχουν τις χαμηλότερες αποδόσεις, άρα την υψηλότερη πιθανότητα, να ανακηρυχθούν νικητές. Απόλυτη ηττημένη από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δεν κατάφερε να έχει κανέναν παίκτη στον τελικό και θα είναι απόψε απλή θεατής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα