Μπουρδούμης: Έπαιξα στο σουηδικό “Bachelor”, είναι βασισμένο σε σενάριο

Μπουρδούμης: Έπαιξα στο σουηδικό “Bachelor”, είναι βασισμένο σε σενάριο
O Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη συμμετοχή του στο σουηδικό "Bachelor"

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την συμμετοχή του στο σουηδικό "Bachelor". Όλα όσα αποκάλυψε για το "σενάριο" του ριάλιτι και για τα χρήματα που πήρε.

Καλεσμένος στο “The2Night Show” βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο σουηδικό “Bachelor”, τονίζοντας ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία γνωριμία με μια Ελληνοσουηδέζα, η οποία ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλου χορηγού ενός ταξιδιωτικού γραφείου, η οποία του πρότεινε να παίξει έναν “ρόλο”, μιας και -όπως ο ίδιος είπε- το σόου βασίζεται σε σενάριο.

“Η ιστορία με το “Bachelor” ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και γνώρισα μια Ελληνοσουηδέζα, η οποία ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλου χορηγού ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Τότε εγώ έκανα το “Mamma Mia”. Μου είπε ότι είχε μια ιδέα, να παίξω στο ριάλιτι”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, τονίζοντας ότι το σόου βασίζεται σε σενάριο και υπάρχει σκαλέτα.

Ενώ συνέχισε: “Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Από κει και ύστερα έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Σκέφτηκα ότι δε θα το μάθει κανείς, αλλά κάποιος το βρήκε και έγινε γνωστό”.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από τη συμμετοχή του ηθοποιού στο σουηδικό “Bachelor”:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα