Άγριες Μέλισσες: Εγκυμοσύνες, εξελίξεις και ανατροπές με το νέο έτος

Άγριες Μέλισσες: Εγκυμοσύνες, εξελίξεις και ανατροπές με το νέο έτος
Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Απίστευτες αποκαλύψεις θα γίνουν στο Διαφάνι. Πότε επιστρέφουν οι "Άγριες Μέλισσες" με νέα επεισόδια, ποια ηρωίδα θα μείνει έγκυος και ποιες αλήθειες θα έρθουν στο φως.

Μεγάλες ανατροπές φέρνει το 2020 στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, που καθηλώνει τους θεατές και σαρώνει σε τηλεθέαση από την πρώτη μέρα προβολής της μέχρι τώρα. Οι “Άγριες Μέλισσες” σταμάτησαν για λίγες μέρες και, συγκεκριμένα, για δύο βδομάδες λόγω της εορταστικής περιόδου, ενώ πρόκειται να επανέλθουν με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές με τη νέα χρονιά, ενώ οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη και όλοι, σχεδόν, οι ήρωες θα περάσουν από διαδικασίες αποκάλυψης μυστικών και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις. Νέες συγκρούσεις θα έρθουν στο Διαφάνι, ενώ κάποιες αλήθειες θα βγουν στο φως και κάποιες άλλες θα κρυφτούν, για το καλό των υπολούπων.

Συγκεκριμένα, μεγάλες θα εξελίξεις υπάρξουν ανάμεσα στα αδέλφια της οικογένειας Σεβαστού, αλλά και μεταξύ των Λάμπρου – Θεοδοσίας και Κυπραίου – Λενιώς, ενώ, όπως φαίνεται, θα έχουμε δύο εγκυμοσύνες. Τα spoilers των τελευταίων ημερών θέλουν την Δρόσω να μένει έγκυος από τον Νικηφόρο, ωστόσο, μία ακόμη κοπέλα του χωριού θα μείνει έγκυος και αυτή θα είναι η Θεοδοσία.

Δείτε παρακάτω όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα:

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο Μιλτιάδης εκμυστηρεύεται στην αδελφή του την Ανέτ τον απαγορευμένο έρωτα που έζησαν με τη Βαλεντίνη, τη μητέρα των τριών γυναικών Σταμίρη, κι εκείνη μένει έκπληκτη. Ωστόσο, δεν μένει εκεί. Έχει ακόμη ένα ένοχο μυστικό που αφορά τον θάνατο της γυναίκας, όταν ακόμη οι κόρες της ήταν πολύ μικρές. Μόνο εκείνος γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα στο ποτάμι και το λέει στην Ανέτ.

Συγχρόνως, όμως, η Ανέτ, όπως θα αποδειχθεί, έχει τα δικά της μυστικά από το παρελθόν. Η ίδια θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη μαζί με την Αγορίτσα για την περιβόητη διαθήκη και όταν αντιμετωπίσει τον Δούκα πρόσωπο με πρόσωπο και ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με όσα ανακάλυψε, εκείνος θα εκβιάσει την Ανέτ με το ένοχο μυστικό της που κρατούσε κρυφό τόσα χρόνια. 

Παράλληλα, ο Δούκας είναι εξαγριωμένος που ο Θωμάς τον εκβιάζει και θέλει να του δείξει μέχρι που είναι ικανός να φτάσει για να προστατεύσει τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Έτσι, με τη βοήθεια, όπως πάντα, του Μελέτη του στήνουν θανάσιμη παγίδα. Ο Μελέτης, με εντολή του Δούκα, επιτίθεται στον Κυπραίο και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Για πρώτη φορά, ο Θωμάς διαπιστώνει πως ο Δούκας είναι ικανός να κάνει τις απειλές του πράξη και να φτάσει μέχρι τέλους.

Όσο για τον χωρισμό Λάμπρου – Θεοδοσίας που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Θεοδοσία θα λιποθυμήσει και η Ρίζω ενημερώνει τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη πως εκείνη είναι έγκυος. Ο Λάμπρος απελπίζεται και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η Λενιώ θα του πει να γυρίσει στη γυναίκα του και να την ξεχάσει μια για πάντα. Η ίδια θα έρθει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της για τον Κυπραίο και θα του παραδοθεί.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση μιας γυναίκας από άλλο χωριό έρχεται να ταράξει το χωριό καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή. Ποιο ζευγάρι του Διαφανίου θα έρθει σε ρήξη μετά τις αποκαλύψεις; Ταυτόχρονα, ο Προύσαλης ψάχνει στοιχεία για τον Κυπραίο, ενώ ο Νέστορας θα ανακαλύψει το παρελθόν του Θωμά και θα μάθει επιτέλους γιατί είχαν χαθεί τα ίχνη του. Αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. 

Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα