Άγριες Μέλισσες: Σταματούν λόγω εορτών – Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Σταματούν λόγω εορτών – Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Η αγαπημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 διακόπτεται προσωρινά για δύο βδομάδες. Πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας και τι θα δούμε.

Οι “Άγριες Μέλισσες” υπήρξαν η σειρά – φαινόμενο της σεζόν, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1

Το τηλεοπτικό κοινό αγωνιά κάθε φορά για τις εξελίξεις και “διψά” να μάθει τη συνέχεια των επεισοδίων, ωστόσο, θα πρέπει αυτή την περίοδο να κάνει υπομονή, καθώς η προβολή της σειράς θα σταματήσει προσωρινά λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του καναλιού, οι “Άγριες Μέλισσες” θα διακοπούν για δύο βδομάδες, από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2020 και στη θέση τους θα προβάλλεται αυτό το διάστημα κάποιο άλλο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 με καινούργια επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα, αφού, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στη συνέχεια της σειράς θα δούμε τον Δούκα Σεβαστό να ετοιμάζει ενέδρα θανάτου στον Θωμά Κυπραίο.

Ειδικότερα, ο Δούκας είναι εξαγριωμένος που ο Θωμάς τον εκβιάζει και θέλει να του δείξει μέχρι που είναι ικανός να φτάσει για να προστατεύσει τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Έτσι, με τη βοήθεια, όπως πάντα, του Μελέτη του στήνουν θανάσιμη παγίδα. Ο Μελέτης, με εντολή του Δούκα, επιτίθεται στον Κυπραίο και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Για πρώτη φορά, ο Θωμάς διαπιστώνει πως ο Δούκας είναι ικανός να κάνει τις απειλές του πράξη και να φτάσει μέχρι τέλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα