Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Θωμά και Μυρσίνης εκτόξευσε την τηλεθέαση

Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Θωμά και Μυρσίνης εκτόξευσε την τηλεθέαση
Άγριες Μέλισσες

Ο Θωμάς Κυπραίος και η Μυρσίνη Σεβαστού έζησαν παθιασμένες στιγμές την Πέμπτη, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το επεισόδιο και τι θα δούμε σήμερα.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες” και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ιστορία.

Το βράδυ της Τετάρτης, μία τέτοια ανατροπή συνέβη με πρωταγωνιστές τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου) και τη Μυρσίνη Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου).

Οι ήρωες έζησαν πολύ έντονες και παθιασμένες στιγμές, αφού η Μυρσίνη υπέκυψε στη γοητεία του Κυπραίου και οι δυο τους έκαναν έρωτα, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια αισθησιακή σκηνή.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Το μεταξύ τους πάθος φαίνεται πως καθήλωσε το κοινό, το οποίο έμεινε “κολλημένο” στις τηλεοράσεις, παρακολουθώντας το παράνομο ζευγάρι και ανεβάζοντας στα ύψη την τηλεθέαση.

Το χθεσινό επεισόδιο σημείωσε πάρα πολύ καλά νούμερα, αφού η τηλεθέαση κινήθηκε στο 34% (δυναμικό κοινό) και στο 35,2% (σύνολο), ενώ το ποσοστό ξεπέρασε για τρία τέταρτα το 40%.

Το αποψινό επεισόδιο προβλέπεται εξίσου ενδιαφέρον! Θα καταφέρει να σημειώσει τα ίδια νούμερα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα