Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Η Ανέτ συναντά τον Σωκράτη Θέμελη, τον άνδρα που της κατέστρεψε τη ζωή. Τι θα δούμε τη Δευτέρα (23/11) και την Τρίτη (24/11).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Η Ανέτ επιστρέφει στο Διαφάνι και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια με τον Σωκράτη Θέμελη, τον βιαστή της και πατέρα του Μελέτη.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 49

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και τον Συνεταιρισμό, που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει. Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση. Η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε- δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα ενώ η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα