Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω “αφήνει” τον Νικηφόρο και αναζητά γαμπρό – Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω “αφήνει” τον Νικηφόρο και αναζητά γαμπρό – Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Caption / ANT1

Στο επεισόδιο της Δευτέρας της σειράς "Άγριες Μέλισσες" η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους.

Συνεχίζονται οι ανατροπές στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Το Διαφάνι ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο ∆ούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη ∆ρόσω, γεγονός που την τροµάζει.

Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη θα πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του. Η ∆ρόσω επισκέπτεται την Ασηµίνα στο σπίτι των Σεβαστών, και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης αλλά και με τα κρυφά της αισθήµατα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη και ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να µάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγµή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συµβολαιογράφο του ∆ούκα για να ξεσκεπάσει ακόµα µία θαµµένη αλήθεια.

Η περίληψη του επεισοδίου της Δευτέρας 9/12

Η Ανέτ βρίσκεται μόλις ένα βήμα για να αποκαταστήσει την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης με τη διαθήκη του πατέρα τους. Θα τα καταφέρει ή ο Δούκας θα ξεγλιστρήσει γι’ ακόμα μια φορά; Παράλληλα, ο Κυπραίος καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης και του Νέστορα για την ένσταση, αλλά ο Νέστορας κάνει άθελά του κίνηση ματ στα σχέδια του Κυπραίου.

Η Πηνελόπη παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης μόλις το μάθει; Την ίδια ώρα, η Δρόσω αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο απ’ το μυαλό της και ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρού ενώ η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης. Το ίδιο βράδυ, η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα