Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στριμώχνει τον Δούκα – Όσα θα δούμε την Πέμπτη

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στριμώχνει τον Δούκα  – Όσα θα δούμε την Πέμπτη
Άγριες Μέλισσες - Μυρσίνη ant1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (17/03)

Η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα με ό,τι μέσο έχει, ώστε να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη ή θα πει την αλήθεια. Ο Ζάχος συναντά το μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει.

Η Κορίνα μπερδεμένη με όσα γίνονται συγκρούεται με τον Μελέτη ενώ ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιο της και να μάθει τι κρύβει ο Μελέτης όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ντούνιας ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο.

Άγριες Μέλισσες: Το trailer της Πέμπτης (17/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα