Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή ευνουχισμού του Βόσκαρη – Σοκ στο twitter

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή ευνουχισμού του Βόσκαρη – Σοκ στο twitter
Ο Μάνος Βόσκαρης στις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Σόκαρε τους τηλεθεατές η σκηνή της τιμωρίας του Μάνου Βόσκαρη στη φυλακή στις "Άγριες Μέλισσες". Ανάμεικτα τα σχόλια στο twitter.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (31/03) οι τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1, αφού ο Μάνος Βόσκαρης επιτέλους καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του, ενώ στη φυλακή τον περίμενε μια πολύ σκληρή τιμωρία.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Βόσκαρης αποτελούσε έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς, αφού υπήρξε κατ’ εξακολούθηση ένας αμετανόητος βιαστής. Τόσο η Ελένη Σταμίρη όσο και άλλες γυναίκες υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια από τον ίδιο, ωστόσο με θάρρος και δύναμη ψυχής κατάφεραν, τελικά, να τον οδηγήσουν στο δικαστήριο και έπειτα στο κελί.

Στη φυλακή διαδραματίστηκε μία πολύ σκληρή σκηνή με πρωταγωνιστή τον Μάνο Βόσκαρη, η οποία σόκαρε τους τηλεθεατές. Ειδικότερα, οι συγκρατούμενοι του ήρωα, τον επισκέφθηκαν το βράδυ στο κελί του, τον ακινητοποίησαν και προχώρησαν στον ευνουχισμό του με μαχαίρι, με το τηλεοπτικό κοινό να σχολιάζει έντονα στο twitter τα εν λόγω πλάνα και το σημείο αυτό του σεναρίου.

Τα σχόλια ήταν ανάμεικτα, αφού αρκετοί τηλεθεατές αισθάνθηκαν δικαίωση για την τιμωρία του εγκληματία, ενώ άλλοι θεώρησαν “φάουλ” εκ μέρους των σεναριογράφων τη σκηνή, αναφέροντας πως περνά λάθος μηνύματα και θα έπρεπε η τιμωρία του να παραμείνει στο νομικό πλαίσιο. Άλλοι τηλεθεατές, πάντως, δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη και ότι επρόκειτο για ευνουχισμό, νομίζοντας ότι η σκηνή αφορούσε ομαδικό βιασμό.

Δείτε τη σκηνή από το 00:20 και μετά:

Άγριες Μέλισσες: Δείτε τα σχόλια στο twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα