Άγριες Μέλισσες: Η "Κυρά Ρίζω" έδωσε spoiler και ελπίζει να μην βγει αληθινό

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση
Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση YOUTUBE

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση που υποδύεται την προξενήτρα στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό spoiler για τον θάνατο μιας ηρωίδας στα επόμενα επεισόδια. Η ίδια ελπίζει πως δεν θα βγει αληθινό.

Ένα απίστευτο spoiler έδωσε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, η οποία υποδύεται τον ρόλο της "Κυρά Ρίζως" στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Το spoiler της "Κυρά Ρίζως" αφορά τον θάνατο κάποιου ήρωα της σειράς και συγκεκριμένα... της ίδιας, από την οικογένεια των Δουμανάδων, τον γιο των οποίων θα παντρευόταν η Ασημίνα.

 

"Μου είπαν ένα spoiler που δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Ότι με εξολοθρεύει η οικογένεια των Δουμανάδων που έκανα το προξενιό. Αυτό είναι μάλλον ένα ψεύτικο spoiler. Ελπίζω!", δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει ή όχι, καθώς οι εξελίξεις που αναμένονται στη σειρά είναι πολλές, ειδικά μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Πέμπτης με τη "Βιολέτα". 

Όσο για την άποψή της για το αν ο Κυπραίος αγαπάει αληθινά τη Λενιώ, η Ελένη Καρακάση είπε πως η ίδια πιστεύει ότι την αγαπά πραγματικά, ενώ δήλωσε πως όταν δεν έχει "Άγριες Μέλισσες", παρακολουθεί το GNTM.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοφανία Παπαθωμά για Άγριες Μέλισσες: Ζήτησα να γίνει η σκηνή της διαπόμπευσης ακόμα πιο δραματική

Άγριες Μέλισσες: Σάρωσε σε τηλεθέαση η διαπόμπευση της Παπαθωμά

Άγριες Μέλισσες: Η διαπόμπευση της Παπαθωμά - "Βγάλτα όλα Βιολέτα"

Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις και ανατροπές - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ο "Γιάννος" επιστρέφει στο Διαφάνι

SHARE: