Άγριες Μέλισσες: Μια θανάσιμη απόφαση αλλάζει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες: Μια θανάσιμη απόφαση αλλάζει τα πάντα
Οι τρεις "Άγριες Μέλισσες" ant1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όλα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρόκειται να συμβούν στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια.

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στον Νικηφόρο. Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του, αλλά ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Ο Άγγελος εκμυστηρεύεται στη Σοφούλα το σχέδιό του για τον Θανασάκη και προσπαθούν πλέον και οι δυο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, φέρνοντας την Ελένη σε δύσκολη θέση. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στον στρατό και εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα