Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος Μιλτιάδη και Βιολέτας σε 10 καρέ – Τι θα δούμε

Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος Μιλτιάδη και Βιολέτας σε 10 καρέ – Τι θα δούμε

Χαρές θα έχουν οι ήρωες στις "Άγριες Μέλισσες", καθώς ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα παντρεύονται. Στήνεται μεγάλο γλέντι στο χωριό, ωστόσο, δεν θα λείψουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζει να καθηλώνει με τις εξελίξεις και τις ανατροπές της τους τηλεθεατές, που την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ANT1.

Μετά τα πολλά δεινά που πέρασε το Διαφάνι, στα δύο επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα ευχάριστο γεγονός στο χωριό, καθώς ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα, η σχέση των οποίων πέρασε από σαράντα κύματα, παντρεύονται.

Ο Μιλτιάδης θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τον Γιάννο και όσα τον βαραίνουν ακόμη και την ύστατη στιγμή, ενώ στο καφενείο της Βιολέτας θα στηθεί μεγάλο γλέντι με όλους τους συγχωριανούς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο και τις περιλήψεις των δύο επόμενων επεισοδίων:

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 94

Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη; Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδελφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση. Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Θα τους ακούσει αυτή τη φορά; Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 95

Ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Κωνσταντή και όλοι μαθαίνουν το μυστικό του. Ποια θα είναι η αντίδραση των Σεβαστών; Στο καφενείο, γίνεται μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και όλο το χωριό είναι εκεί. Η Σοφούλα μαθαίνει πως ο Βόσκαρης είχε σχέση με την Ελένη στη φυλακή και κλονίζεται, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να τη βρει. Ο Μελέτης υποκύπτει στα αισθήματά του για την Πηνελόπη, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη θα τους πιάσει στα πράσα. Στο νοσοκομείο, η Μυρσίνη θα δώσει ένα τελεσίγραφο στον Δούκα. Η απάντησή του θα κρίνει αν την επόμενη μέρα η ζωή των Σεβαστών θα αλλάξει για πάντα. Η Ελένη τα βάζει με τον Κωνσταντή, που τη φέρνει πάλι αντιμέτωπη με την οικογένειά του, όταν εκείνος της αποκαλύπτει μια αλήθεια που θα τη σοκάρει…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα