Άγριες Μέλισσες: Ποιους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Ποιους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν
Άγριες Μέλισσες ANT1

Spoiler για την Ελένη Σταμίρη και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει στις "Άγριες Μέλισσες". Δύο αγαπημένοι χαρακτήρες ενδέχεται να μείνουν εκτός τρίτης σεζόν.

Για τρίτη σεζόν θα συνεχίσουν οι “Άγριες Μέλισσες”, η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές της.

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στο Διαφάνι μαθαίνουν το μεγάλο μυστικό των αδλεφών Σταμίρη, σχετικά με τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

Άγριες Μέλισσες: Spoiler για την Ελένη Σταμίρη

Αναμένεται να υπάρξουν πολλά ακόμη γεγονότα που θα ταράξουν τους πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ ήδη τα spoilers κάνουν λόγο για γυναικολογικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ελένη, μετά από τους βιασμούς του Μάνου Βόσκαρη που υπέστη όσο ήταν στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη έμεινε έγκυος και ο γιατρός της φυλακής έκανε μια επέμβαση για να της πάρει το παιδί. Φαίνεται ότι αυτό άφησε κάποιο πρόβλημα στην μεγάλη αδερφή Σταμίρη, η οποία αρχικά θα απευθυνθεί στη Ρίζω για να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Τελικά πηγαίνει σε γυναικολόγο στη Λάρισα και μαθαίνει ότι υπάρχει όντως πρόβλημα για να αποκτήσει παιδί. Όπως κάθε φορά σε κάθε πρόβλημα έτσι και τώρα ο Λάμπρος θα σταθεί στο πλάι της, συνοδοιπόρος και στήριγμά της. Θα μπορέσει η Ελένη να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και να αποκτήσει την οικογένεια που τόσο επιθυμεί με τον Λάμπρο;

Άγριες Μέλισσες: Εκτός τρίτης σεζόν Ανέτ και Μιλτιάδης;

Την ίδια στιγμή, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μιλτιάδη και την Ανέτ να μένουν εκτός τρίτης σεζόν, με τη Θεοφανία Παπαθωμά που υποδύεται τη Βιολέτα, να αναφέρει σχετικά με όσα κυκλοφορούν:

“Έχω ακούσει και εγώ ότι ο Μιλτιάδης και η Ανέτ μπορεί να μην συνεχίσουν. Τον Μιλτιάδη μου τον αγαπώ και αγαπώ και τον Γιώργο Γάλλο που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ηθοποιός και νιώθω τόσο τυχερή που τον γνώρισα”.

Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν έχει συζητήσει ακόμη για τον ρόλο της, ενώ για τη συνέχεια του σεναρίου είπε:

“Έχουμε γυρίσει μια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να βάλει τον Μιλτιάδη σε ψυχιατρική κλινική, αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη, γνωρίζοντας όσα έχει περάσει εκεί. Του δίνουν καινούργια χάπια, εκτός αν τα κόψει από μόνος του, δεν ξέρω.

Όσον αφορά τις αδελφές Σταμίρη είπε: “Θα μαθευτεί το μυστικό και δεν ξέρω τι θα γίνει με τις αδελφές Σταμίρη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα