Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χάος στο Διαφάνι, πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χάος στο Διαφάνι, πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ant1

Οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές. Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι “Άγριες Μέλισσες” καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Το Διαφάνι και οι ήρωές του ξεδίπλωσαν την ιστορία τους. Για τρία χρόνια καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και το μεγάλο φινάλε του δράματος έρχεται

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της.

Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Μια μεγάλη αποκάλυψη φέρνει σοβαρές αναταραχές στις ζωές όλων των ηρώων. Την ίδια ώρα, ο κίνδυνος παραμονεύει λίγο πριν το τέλος…

Άγριες Μέλισσες: Το trailer της Δευτέρας (04/07)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα