Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Ανέτ που ξέρει μόνο ο Δούκας

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Ανέτ που ξέρει μόνο ο Δούκας
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές που έρχονται στις "Άγριες Μέλισσες" είναι πολλές και καταιγιστικές. Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της Ανέτ με το οποίο θα την εκβιάζει ο Δούκας.

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της σειράς “Άγριες Μέλισσες“, αφού η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 έκανε ένα “διάλειμμα” δύο εβδομάδων λόγω της εορταστικής περιόδου και επανέρχεται με νέα επεισόδια την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές που έρχονται στη σειρά είναι πολλές και καταιγιστικές, όπως καταλαβαίνει κανείς διαβάζοντας τις περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων. Οι χαρακτήρες αρχίζουν να ξεδιπλώνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ αποκαλύπτονται πολλά μυστικά.

Τελικά, όλοι έχουν μυστικά στο Διαφάνι, ακόμη και η Ανέτ!

Σύμφωνα με το περιοδικό MY tv, η Ανέτ πριν από χρόνια γέννησε ένα παιδί και ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Δούκας. Όταν ανακαλύπτει την αδικία που έγινε εις βάρος του Μιλτιάδη αποφασίζει να τον δικαιώσει. Έτσι, συζητά με τον Δούκα προκειμένου να διορθώσει το λάθος που έκανε στον αδερφό του, ωστόσο, ο Δούκας την εκβιάζει με το μυστικό που γνωρίζουν μόνο εκείνος και η Ανέτ.

Εκείνη εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από την ίδια και τον αδελφό της. Του αποκαλύπτει πως όταν ήταν νέα είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα παιδί, όμως δεν γνωρίζει τι απέγινε το μωρό αυτό. Εκείνος που ξέρει την αλήθεια είναι μόνο ο Δούκας, ο οποίος μάλιστα τότε εξαιτίας διαφόρων γεγονότων προσπάθησε να την προστατεύσει.

Εν τω μεταξύ, η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον Μιλτιάδη, αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Μιλτιάδης σοκάρεται από όσα ακούει και χωρίς να χάσει χρόνο απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, η συζήτηση των δύο αδελφών δεν αργεί να παρεκτραπεί και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα