Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Επίθεση στην Ελένη μέσα στη φυλακή και νέα γνωριμία

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Επίθεση στην Ελένη μέσα στη φυλακή και νέα γνωριμία
Η Ελένη Σταμίρη στις Άγριες Μελισσες ΑΝΤ1

Νέο spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" θέλει τη Λενιώ θύμα επίθεση στη φυλακή. Η νέα γνωριμία που θα κάνει και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι “Άγριες Μέλισσες” τελείωσαν πριν από μερικές μέρες, με το συγκλονιστικό 125ο επεισόδιο, αφήνοντας τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούν για τη συνέχεια, σε αγωνία και με πολλά ερωτηματικά.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με την κανονική ολοκλήρωση του α’ κύκλου στο 150ο επεισόδιο, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της. 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στη δεύτερη σεζόν η ιστορία θα μεταφερθεί στη δεκαετία του ’60, όπου θα δούμε την Ελένη στη φυλακή, αφού η Θεοδοσία θα την “καρφώσει” για τον φόνο του Σέργιου, μετά το γράμμα του Γιάννου που ανακάλυψε. 

Επίσης, θα δούμε τη Δρόσω να βρίσκεται στην Αθήνα. Η μικρή αδελφή Σταμίρη θα φύγει από το Διαφάνι για να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ωστόσο, θα καταληξει σε οίκο ανοχής της Τρούμπας στον Πειραιά, όπου κάποια στιγμή θα τη δει ένας συγχωριανός της από το Διαφάνι.

Σύμφωνα με ένα νέο spoiler που κυκλοφορεί από την εφημερίδα ON time, η Λενιώ θα δεχτεί επιθέσεις από άλλες κρατούμενες, αλλά και από τον διευθυντή των φυλακών, το οποίον θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης

Ωστόσο, αν και η γνωριμία της με τον διευθυντή θα ξεκινήσει με άγριο τρόπο, στη συνέχεια θα υπάρξει ανατροπή και ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη Ελένη Σταμίρη.

Στο μεταξύ, η κατασκευή των σκηνικών της Τρούμπας έχει ήδη ξεκινήσει στα στούντιο του ΑΝΤ1 στα Σπάτα και τα γυρίσματα για τους συντελεστές της σειράς συνεχίζονται, παρά τη διακοπή των επεισοδίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα