Άγριες Μέλισσες: Συνεχίζονται τα γυρίσματα- Η backstage φωτογραφία των ηθοποιών

Άγριες Μέλισσες: Συνεχίζονται τα γυρίσματα- Η backstage φωτογραφία των ηθοποιών

Γυρίσματα και το καλοκαίρι για τους συνετελεστές της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Η backstage φωτογραφία του τηλεοπτικού "παπά Γρηγόρη" με τους συναδέλφους του.

Πυρετωδώς συνεχίζουν τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” οι ηθοποιοί της σειράς, παρά το φινάλε που είδαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (16/07).

Η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία λόγω καλοκαιριού, αλλά θα επανέλθει από Σεπτέμβρη με μερικά ακόμη επεισόδια από τον πρώτο κύκλο, ενώ έπειτα θα ακολουθήσει η δεύτερη σεζόν.

Για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι οι συντελεστές και να έχουν προβάδισμα σε περίπτωση που έχουμε έξαρση της πανδημίας από το φθινόπωρο, γυρίζουν όσα πιο πολλά επεισόδια μπορούν αυτή την περίοδο.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν έως και τις αρχές Αυγούστου, έπειτα οι συντελεστές θα κάνουν διακοπές για λίγες μέρες και από τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσει πάλι η διαδικασία.

Όσο οι τηλεθεατές είναιακόμη στον απόηχο του συγκλονιστικού φινάλε και περιμένουν με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα.

Ο τηλεοπτικός “παπά Γρηγόρης” ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με τους Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω), Έλλη Τρίγγου (Ασημίνα), Γιώργο Γάλλο (Μιλτιάδη) και Θεοφανία Παπαθωμά (Βιολέτα), γράφοντας:

“Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με Βιολέτα, Μιλτιάδη, Δρόσω, Ασημίνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια, εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε “Άγριες Μέλισσες”, εμείς όμως είμαστε εδώ και συνεχίζουμε”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα