Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο
Γιάννης Κουκουράκης Instagram

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις "Άγριες Μέλισσες". Αποκαλύπτεται το μυστικό της Δρόσως και της Ασημίνας. Η Ελένη μαθαίνει για την Τρούμπα.

Καθηλώνουν τους τηλεθεατές οι συνεχείς εξελίξεις και οι ανατροπές που “τρέχουν” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς ολοένα και περισσότερα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στη φόρα.

Ένα από τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν αργότερα στη σειρά θα είναι εκείνο της Δρόσως, το γεγονός δηλαδή ότι ο μικρός Σέργιος είναι δικό της παιδί και όχι της αδελφής της, της Ασημίνας.

Την φοβερή αποκάλυψη θα κάνει στον Κωνσταντή ο Τάκης, καθώς θα αισθανθεί πως απειλείται από την παρουσία του, όταν ο πρώτος θα αποφασίσει να σώσει τη Δρόσω από την Τρούμπα.

Ο Τάκης, με τον οποίο η Δρόσω είχε μοιραστεί το μεγάλο της μυστικό πάνω σε ένα μεγάλο καβγά, θα του αποκαλύψει την αλήθεια, ώστε να τον απομακρύνει από τη ζωή του ιδίου και της μικρής Σταμίρη.

Παράλληλα, ο Κωνσταντής, αποφασισμένος να βοηθήσει τη Δρόσω και να τη βγάλει από τον λάθος δρόμο, θα δώσει στην Ελένη ένα στοιχείο, ώστε να μάθει πού είναι και τι κάνει η αδελφή της.

Η Λενιώ θα βρει κάποια στιγμή έξω από την πόρτα του σπιτιού της ένα φυλλάδιο, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι η Δρόσω δουλεύει στην Τρούμπα και, σοκαρισμένη, θα κινήσει προς την Αθήνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα