Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μιλτιάδης πυροβολεί τον Μελέτη και μπαίνει φυλακή

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μιλτιάδης πυροβολεί τον Μελέτη και μπαίνει φυλακή
Ο Μιλτιάδης από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συνεχείς ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές στις "Άγριες Μέλισσες". Νέο spoiler αναφέρει πως ο Μιλτιάδης θα αποφασίσει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Γιάννου.

Συγκλονιστική θα είναι η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, που έχει καθηλώσει για μία ακόμη σεζόν τους τηλεθεατές.

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ τα spoilers που κυκλοφορούν μάς δίνουν πληροφορίες για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τη Σοφία Τσίρκα, ο Μιλτιάδης θα αποφασίσει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον θάνατο του Γιάννου και θα στήσει καρτέρι στον Δούκα, ο οποίος θα βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη, κρατώντας ένα όπλο.

Τυφλωμένος από τη δίψα για εκδίκηση, ο Μιλτιάδης θα πυροβολήσει προς το μέρος του Δούκα, ωστόσο, ο Μελέτης θα αντιδράσει ενστικτωδώς και θα μπει μπροστά του για τον σώσει. Δούκας και Κωνσταντής είναι σοκαρισμένοι, ενώ ο Μελέτης θα χαροπαλεύει.

Τα νέα θα κάνουν τον γύρο του χωριού. Η οικογένεια των Σεβαστών θα είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη, ενώ η Βιολέτα θα δει τα όνειρά τους να γκρεμίζονται και η Ανέτ δεν θα μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη με τον αδελφό και τον γιο της.

Ο Μιλτιάδης θα μεταφερθεί στο κρατητήριο και θα περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα από την πράξη του, ενώ οι τύψεις θα τον βασανίζουν μέρα με τη μέρα. Μετά από ένα έντονο ξέσπασμα μέσα στη φυλακή, θα κάνει κακό στον εαυτό του και θα οδηγηθεί στο αναρρωτήριο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα