Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στο φως η αλήθεια για τη δολοφονία του Γιάννου

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στο φως η αλήθεια για τη δολοφονία του Γιάννου
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ως Γιάννος στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Έχει ανοίξει ο χορός των αποκαλύψεων στις "Άγριες Μέλισσες", καθώς πλησιάζουμε στο φετινό φινάλε. Σοκ για τον Νικηφόρο που θα μάθει μια τραγική αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει.

Τρομερές αποκαλύψεις και μεγάλα ξεκαθαρίσματα περιμένουν τους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, καθώς η δεύτερη σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της. Οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι απανωτές, με τους ήρωες του σίριαλ του ΑΝΤ1 να έρχονται αντιμέτωποι μπροστά σε αλήθειες που θα τους αλλάξουν τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή “Πρωινό”, στα επόμενα επεισόδια, η Ελένη θα μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ και ο Νικηφόρος θα βρεθεί προ εκπλήξεως και θα πάθει ένα ισχυρό σοκ.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντής του αποκαλύπτει μετά από μια σειρά τραγικών γεγονότων τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του θανάτου του Γιάννου. Ότι δηλαδή ο ίδιος, ο Μελέτης και ο Δούκας δολοφόνησαν τον Γιάννο και το έκαναν να φανεί σαν αυτοκτονία. Ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τα δύο αδέρφια έρχονται σε μια πάρα πολύ μεγάλη ρήξη. Βέβαια, ο Κωνσταντής χρησιμοποιεί το άλλοθι ότι τότε νόμιζαν πως ο Γιάννος σκότωσε τον Σέργιο Σεβαστό, κάτι που δεν ισχύει.

Τι θα γίνει με τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη; Θα μάθουν τι πραγματικά συνέβη με τον θάνατο του Γιάννου;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα