Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η αλήθεια για τον Γιώργη Σταμίρη και ο νέος κύκλος αίματος

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η αλήθεια για τον Γιώργη Σταμίρη και ο νέος κύκλος αίματος
Η Λενιώ από τις "Άγριες Μέλισσες" Youtube / @ΑΝΤ1 TV Greece

Η Ελένη Σταμίρη έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή αλήθεια που θα της αλλάξει τη ζωή. Καταστρώνει κρυφό σχέδιο εκδίκησης. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στις "Άγριες Μέλισσες" λίγο πριν το φινάλε.

Τρομερές αποκαλύψεις και μεγάλα ξεκαθαρίσματα περιμένουν τους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, καθώς η δεύτερη σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της.

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι απανωτές, με τους ήρωες του σίριαλ του ΑΝΤ1 να έρχονται αντιμέτωποι μπροστά σε αλήθειες που θα τους αλλάξουν τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή “Πρωινό”, στα επόμενα επεισόδια, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε, θα δούμε την Ελένη Σταμίρη να δέχεται ένα μήνυμα από τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος της ζητά να συναντηθούν στη φυλακή. Η Λενιώ αρχικά αμφιταλαντεύεται, αλλά στη συνέχεια θα δεχτεί.

Εκεί θα την περιμένει ένα τεράστιο σοκ, καθώς θα μάθει πως ο πατέρας της, ο Γιώργης Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα Σεβαστό με δηλητήριο, όπως ακριβώς δολοφονήθηκε και ο Σωκράτης Θέμελης.

Η Ελένη καταρρέει και αποφασίζει να μην αποκαλύψει τίποτα, ούτε στις αδελφές της ούτε στον Λάμπρο. Αρχίζει να καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Θέλει να τελειώσει τον Δούκα και να ταπεινώσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Έρχεται μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελένης και του Δούκα. Θα δούμε να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Πού θα καταλήξει; Θα την πληρώσουν και αθώοι;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα