Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Συγκρούσεις, επανασυνδέσεις και μια σκληρή αλήθεια στο φως

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Συγκρούσεις, επανασυνδέσεις και μια σκληρή αλήθεια στο φως
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Δύο μεγάλες συγκρούσεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Φτάνουν ξανά στα άκρα οι αδελφές Σταμίρη. Τι θα γίνει με τον Μελέτη.

Για τρίτη σεζόν θα συνεχίσουν οι “Άγριες Μέλισσες”, η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές της.

Μέχρι τότε, θα δούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στους ήρωες του Διαφανίου να αλλάζουν ξανά, ενώ δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις, αλλά και οι επανασυνδέσεις χαρακτήρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή “Πρωινό, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε δύο μεγάλες συγκρούσεις, μία ανάμεσα σε πατέρα – γιο και μία ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη.

Μετά από όλα όσα έχει μάθει για τον γιο του, ο Δούκας θα πετάξει από το σπίτι τον Νικηφόρο. Ο ίδιος είναι βέβαιος πια ότι ο γιος του τον πρόδωσε και του ανακοινώνει ότι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών.

Απρόσμενα, στο πλευρό του Νικηφόρου θα βρεθεί η Ασημίνα, η οποία θα τον στηρίξει για μια ακόμη φορά. Κι εκεί έρχεται μια αναπάντεχη πρόταση εκ μέρους του, αφού θα της προτείνει να μετακομίσουν μαζί στη Λάρισα σε διπλανά σπίτια και να έχει η ίδια τον μικρό Σέργιο.

Αυτή η πρόταση θα φέρει μια πολύ μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στην Ασημίινα και τη Δρόσω, με τις δύο αδελφές να φτάνουν για άλλη μια φορά στα άκρα.

Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελένη θα αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια ένα γυναικολογικό πρόβλημα μετά τους βιασμούς που υπέστη από τον Μάνο Βόσκαρη και την εγκυμοσύνη που είχε στη φυλακή.

Τέλος, ο Μελέτης θα μάθει για τον βιασμό της Ανέτ από τον Θέμελη και ότι ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα