Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Η αλήθεια για τον Γιώργη και τη Βαλεντίνη Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Η αλήθεια για τον Γιώργη και τη Βαλεντίνη Σταμίρη
Η Βαλεντίνη από τις Άγριες Μέλισσες ANT1

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Πώς πέθανε στην πραγματικότητα η μητέρα των αδελφών Σταμίρη; Θα μάθουν ποτέ ποιος σκότωσε τον πατέρα τους;

Καθηλώνουν τους τηλεθεατές οι συνεχείς εξελίξεις και οι ανατροπές που “τρέχουν” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς ολοένα και περισσότερα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στη φόρα.

Ο κάθε ήρωας του Διαφανίου έχει τη δική του ιστορία και το δικό του μυστικό, ενώ όλα αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για δύο χαρακτήρες που είδαμε πολύ λίγο στη σειρά και που νομίζαμε ότι ίσως δεν θα ξαναδούμε. Πρόκειται για τους γονείς των τριών αδελφών Σταμίρη, τον Γιώργη και τη Βαλεντίνη.

Όσον αφορά τον Γιώργη, έχουμε δει στα πρώτα επεισόδια πως πίσω από τον αιφνίδιο θάνατό του είναι ο Σέργιος και ο Δούκας, οι οποίοι αποφάσισαν να τον σκοτώσουν για να μπορούν να πάρουν τα χωράφια του.

Αυτό το μυστικό δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με διάφορα spoilers η αλήθεια θα λάμψει στα επόμενα επεισόδια και οι αδελφές Σταμίρη θα έρθουν αντιμέτωπες με τη σκληρή πράξη των Σεβαστών.

Όσον αφορά τη Βαλεντίνη, η οποία διατηρούσε κρυφή σχέση με τον Μιλτιάδη, μέχρι στιγμής νομίζαμε πως αυτοκτόνησε όταν έπεσε στο ποτάμι και την παρέσυρε το ρέμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, κάποιος έπνιξε τη Βαλεντίνη στο ποτάμι και ο Μιλτιάδης είναι ο μοναδικός που γνωρίζει τον δολοφόνο της. Ποιος είναι και πότε θα τον μάθουμε;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα